Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ túlsó feléről is nyomtathatunk – e-mailcím a printereknek

Smart home

A világ túlsó feléről is nyomtathatunk – e-mailcím a printereknek

A HP a színes nyomtatás megjelenéséhez hasonlította legújabb fejlesztésének jelentőségét.

Bemutatta új, zömmel az őszi időszakra megújított nyomtatóit a HP, melyek elsősorban nem is hardveres tekintetben hordoznak újdonságot – bár említésre méltó a Wi-Fi széleskörű támogatása -, hanem az ePrint technológia adoptálása miatt érdemelnek figyelmet. Ennek révén bárhonnan nyomtatást kezdhetünk a világ bármely, a technológiát támogató nyomtatójára. Nem kell hozzá más, csak egy e-mail küldésére képes eszköz.

A dokumentumokat a rendszer felhőben tárolja, és az, igény szerint onnan bármikor kinyomtatható. Az újdonsággal a felhasználónak lehetősége nyílik arra, hogy bármilyen helyen arra alkalmas készülékről (pl. okostelefonról) egy ePrint-képes nyomtató saját e-mail címére a dokumentumot elküldje, s azt a rendszer azonnal kinyomtatja. Az új megoldások jegyében a HP teljes sorozattal (lézer- és tintasugaras eszközökkel egyaránt) lép piacra irodai és otthoni felhasználásra szánt webkész e-All-in-One nyomtatókkal.

HP Officejet 6500A

A sajtótájékoztatón elhangzottak szerint a digitális tartalmak több mint háromszor olyan gyorsan bővülnek, mint a kinyomtatandó anyagok. Ennek ellenére a papírmentes iroda még nagyon sokáig álom marad, de a nyomtatási költségek kordában tarthatók. Például azzal, hogy az új, ePrint nyomtatók védve vannak a spammelés ellen. Nem fogadnak e-mailt, csak akkor, ha kizárólag a nyomtató e-mailcíme szerepel a címzettek listájában; és igény szerint akár white list is létrehozható, így csak azok küldhetnek elektronikus levelet a nyomtató számára, akik szerepelnek az engedélyezett felhasználók listáján.

Hordozható számítógépek
Immár itthon 25-75 százalék az asztali PC-k és a laptopok aránya, vagyis minden egyes eladott asztali számítógépre három hordozható jut. Ennek megfelelően a HP is hangsúlyt fektet a piacra. A megújult HP Mini notebook sorozat új HP Anno-matte Imprint designnal és hosszabb akkumulátor élettartammal mutatkozik be. A HP QuickWeb funkcióval az otthoni felhasználóknak szánt notebook esetében is elérhető az internet az operációs rendszer betöltése előtt. Szintén a hordozható masinákat érinti az új arcfelismerés funkció, mely az üzleti biztonságot hivatott növelni.

HP EliteBook 2740

HP EliteBook 2740

Nem maradt ki a táblagép-őrületből a HP sem: EliteBook 2740p táblaszámítógépe 30,7 cm-es képátlójú kijelzővel, valamint toll- és érintőképességekkel rendelkezik. Utóbbi megkönnyíti a navigációt, a lapozást és a feladatok elvégzését. Ez a táblaszámítógép a digitális kézírásos feljegyzésekkel szöveggé alakítja vagy kézírásként elmenti. Az eszköz kialakítása megfelel a rázkódásra, porra, páratartalomra, magasságra és magas hőmérsékletre vonatkozó, szigorú katonai szabványnak is.

Említést érdemel még a HP ProBook 4520s noteszgép: a finom kidolgozású színezéssel rendelhető, 39,6 cm-es képátlójú eszköz QuickLook 3 funkciója másodpercek alatt, egyetlen gombnyomásra, rendszerindítás nélkül biztosítja az e-mailek, a naptár, a feladatlista és a kapcsolattartási adatok áttekintését és szerkesztését. Az új, levezetőcsatornás, cseppálló billentyűzet segít megóvni a kényes elektronikát és a fontos alkatrészeket a kisebb folyadékfreccsenésektől.

HP ProBook 4520

HP ProBook 4520s



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés