Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nézd meg, ahogy Adam Savage a saját Iron Man ruhájában repked

Geek

Nézd meg, ahogy Adam Savage a saját Iron Man ruhájában repked

Kép: YouTube

Nézd meg, ahogy Adam Savage a saját Iron Man ruhájában repked

Az új műsor első részét ingyenes meg tudod nézni

Adam Savage neve lehet elsőre nem mond semmit, de úgy biztosan beugrik, ha a Mythbusters c. sorozatra gondolunk.

Emberünk visszatért egy saját műsorral, amelynek a Discovery Channel ad otthont, Savage Builds néven. A műsor tartalma gyakorlatilag benne van a nem túl hosszú címében. ugyanis a koncepció nem más, mint hogy Adam megépít dolgokat, amikről eddig csak álmodni mertünk, ráadásul mindezt gyakorlatilag otthoni körülmények között teszi, low budget üzemmódban. Természetesen folyamatosan konzultál szakemberekkel, mérnökökkel stb.

A műsor természetesen eléggé hasonlít a Mythbusters-re, viszont ez kifejezetten az építésre van kiélezve. Savage az első részben a Marvel képregényekben és ma már a filmvásznon is ikonikussá vált Vasember ruháját próbálta meg rekonstruálni. A lényeg az volt, hogy tudjon vele repülni és hogy golyóálló legyen.

Első körben 3D nyomtatóval titániumból elkészítették az egész felszerelést, majd a Gravity Industries-ből ismert Richard Browning segítségével repülésre bírták az öltözéket. (Ő az a forma akinek saját tervezésű jetpack-je van.

Adam nem győzi hangsúlyozni, hogy az egész műsor magáról a megépítésről szól. Figyelembe kell venni, hogy nem a végtermékre koncentrálunk, hanem a folyamatra, illetve, hogy az kivitelezhető-e. Természetesen ebbe beletartoznak hibák is, szóval nem kell tökéletességet várni elsőre. Elöljáróban még annyit lehet tudni, hogy biztosan fognak építeni MadMax stílusú autókat a jövőben.

Forrás: The Verge

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés