Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 ok, amiért érdemes a PlayIT kiállításra kilátogatni!

PlayIT show

E-Sport

5 ok, amiért érdemes a PlayIT kiállításra kilátogatni!

5 ok, amiért érdemes a PlayIT kiállításra kilátogatni!

Június 1-én, Budapesten ismét megrendezésre kerül az egyik legnépszerűbb gamer- és IT rendezvénye, a PlayIT Show, ami változatos programokkal, új helyszínekkel, látványos színpadi műsorokkal és versenyekkel várja az érdeklődőket, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig.

 

Időpont: 2019. június 1. (szombat)

Helyszín: HUNGEXPO Budapest

 

Ízelítő a programokból:

Virtuális valóság a PlayIT-en

Lehetőség lesz felfedezni az űrben sodródó gigantikus hajóroncsok belsejét, túlélni egy futurisztikus sportversenyt vagy részesévé válni egy Londonban játszódó véres gengsztersztorinak. VR eszközök és játékok széles választéka várja az érdeklődőket.

MNEB e-sport színpad

Az érdeklődők találkozhatnak az ország legjobb e-sport játékosaival az MNEB e-sport színpadnál, ahol egész nap showmeccsekkel szórakoztatják a profik a közönséget és persze önmagukat. Akik biztosan ott lesznek: Budapest Five, Team Salamander, WiLD by Lagardère Sports, Nice Gaming és a Team Plague csapata.

Fighter Zone – Mortal Kombat 11 verseny

A Mortal Kombat 11 a csaknem három évtizede futó sorozat egyik legjobb, legtartalmasabb és legszebb darabja, amit a verekedős játékok minden rajongójának kötelező kipróbálni. A sorozatra jellemző extrém szórakoztatás modern formába öntve.

Társasjátékzóna

Magyarország legnagyobb független társasjátékos rendezvénye visszatér a budapesti PlayIT Show-ra! Frissített programkínálattal és új kiállítókkal vár a Társasjáték Zóna, ahol megtalálhatók lesznek az ország kiemelkedő kiadói, viszonteladói, fejlesztői és klubjai. A kiállítók bemutatják legfrissebb újdonságaikat, társasjátékaikat, melyeket a helyszínen ki lehet majd próbálni.

Személyes találkozós a legnépszerűbb videósokkal

A legnépszerűbb hazai youtuber sztárok várják a rajongókat. Exkluzív előadások, beszélgetések keretében mesélnek a munkájukról, ahol garantáltan lehet majd akár aláírásokat is gyűjteni vagy közös szelfit készíteni velük. Néhány név a fellépő videósokból: Pamkutya, Ruben, Paplovag, Szalay Isti, Unfield, DoggyAndi, Zsdav, Icebluebird…

Emellett még számos program várja az érdeklődőket, lesz még többek között Fortnite, PUBG, Cosplay, CS:GO, XBOX, Nintendo, PlayStation stb…

 

További információ: PlayIT.hu

Elővételes normál és Deluxe jegyek továbbra is kaphatók a PlayIT.hu weboldalon, valamint a rendezvény ideje alatt a helyszínen.

További érdekességeket a tavalyi helyszíni beszámolónkban olvashattok.

Képek a tavalyi PlayIT kiállításról:

PlayIT show PlayIT show PlayIT show PlayIT show PlayIT show PlayIT show

További E-Sport

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés