Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Logitech bemutatta szuper-kényelmes, új gamer headset-jeit

Geek

A Logitech bemutatta szuper-kényelmes, új gamer headset-jeit

A Logitech bemutatta szuper-kényelmes, új gamer headset-jeit

Logitech G433 és G233 nagy teljesítményű, könnyű, kényelmes és divatos gaming fejhallgatók

A Logitech saját, gamer márkája a Logitech G a mai napon mutatta be a Logitech® G433 7.1 Gaming Headsetet és a Logitech® G233 Prodigy Gaming Headsetet. A fejhallgatók szabadalmaztatott Pro-G™ hangsugárzókkal, pehelykönnyű, kifejezetten kényelmes kialakítással érkeznek.

 

„Ha sokat játszol, nagyon fontos, hogy rendelkezz egy profi headsettel”

– mondta el Ujesh Desai, a Logitech G alelnöke és vezérigazgatója. –

„Zenekedvelőként szintén elengedhetetlen egy jó minőségű fejhallgató. Az új headsetek mindkét igényt kielégítik, probléma nélkül használhatod őket egyaránt számítógépen és konzolon is. A divatos megjelenésnek, a Pro-G hangsugárzóknak és az eltávolítható boom mikrofonnak köszönhetőem akár az utcán is élvezheted a kimagasló hangminőséget.”

 

Kimagasló minőség

Mindkét típus fejlett Pro-G hangsugárzókkal rendelkezik, amelyek a hibrid, hálós alapanyagnak köszönhetően kiváló hangminőséget biztosítanak. Minimális torzítással, tisztán szállítják egyaránt a magas és mély hangokat. A Logitech G az analóg reprodukcióra és digitális USB kimenetre is optimalizálta a hangminőséget, így a hangprofil bármelyik forrás esetén pontos.

Mindezek felett a Logitech G433 DTS Headphone:X® 7.1-et használ. A valósághű DTS Headphone:X technológia pontosan leképezi a 7.1 hangrendszer elemeinek elhelyezését és ennek megfelelően a hanghatások pozicionálását. A különleges képességek segítségével a játék közben valósághűen érzékelhetők a környezet hangeffektjei. A tervezők arra törekedtek, hogy minél jobban meg lehessen állapítani milyen távolságból és pontosan honnan támad az ellenség. A személyre szabhatóság érdekében a hét audiocsatorna hangereje külön-külön is állítható.

 

Kényelmes, sportos dizájn

A Logitech G433 és Logitech G233 headseteket a tartósság, az alacsony súly és a kényelem szellemében tervezték. A víz- és foltálló Logitech G433 négy színben érkezik: Royal Blue, Fire Red, Triple Black, és a különleges Camo Blue verziókban. A Logitech G233 fekete színben lesz kapható, Cyan Blue színű fülpárnával.

A fejhallgatók sportoláshoz is ideálisak, hálós fülpárnájuk levegőztető béléssel is rendelkezik és könnyedén tisztítható. A Logitech G433 ráadásul egy mikroszálas, pót fülpárna-szettel érkezik, így választhatunk a hálós vagy a mikroszálas fülpárna között.

Tiszta beszéd és multi-platform támogatás

Mindkét fejhallgató eltávolítható boom mikrofonja mikro pop szűrővel rendelkezik, ami kristálytisztán közvetíti a hangokat. A G433 és a G233 is használható számítógépen, konzolon (beleértve: Xbox One, PlayStation®4, Nintendo Switch™) és mobileszközökön egyaránt. Mindkét eszköz megkapta a Discord Certified minősítést, ez garantálja a legfejlettebb hangminőséget és tisztaságot.

 

Ár és elérhetőség

A Logitech G433 és a Logitech G233 gaming headsetek várhatóan 2017 júniusától lesznek elérhetőek 129 illetve 89.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. További információért látogass el weboldalunkra, blogunkra, vagy keress fel bennünket Facebookon.

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés