Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új mobiljátékot fejlesztett az AMC és a Reliance Games

Geek

Új mobiljátékot fejlesztett az AMC és a Reliance Games

Új mobiljátékot fejlesztett az AMC és a Reliance Games

Az AMC “Into the Badlands” drámájához kapcsolódó ‘Blade battle’-ben sorozathű lesz a harc

Már elérhető az alkalmazás áruházakban az ‘Into the Badlands: Blade battle’ nevű, mobilkészülékre fejlesztett játék. Az AMC partnere a fejlesztésben a Reliance Games, az egyik vezető alkalmazáskészítő.

itb_product_02_onevsmany_small

Az “Into the Badlands Blade Battle” a mobilkészülékeiken keresztül hozza össze a rajongókat. A játék a küzdelemre épül: harcolni kell a hírnévért, a hatalomért. Az app eközben hetente új akciómódokkal bővül, annak megfelelően, ahogy az Into the Badlands sorozat is új, kulcsfontosságú és látványos küzdelmeket mutat majd be a heti aktuális televíziós epizódjaiban. A játékban aki ügyes, a sorozat újabb és újabb karaktereihez juthat hozzá.

Az “Into the Badlands” sorozat március 20-án, világpremierként indul az AMC-n, így a mobiljáték elindulását  a bemutatóra időzítették.

itb_product_05_conquer_small

Az “Into the Badlands: Blade Battle” játékban az izometrikus elemekre épülő csaták közül lehet választani, és a legnépszerűbb karakterek érhetőek el, köztük Sunny, Waldo vagy épp az Özvegy. Mindegyik karakterhez más és más fegyvernem tartozik, a speciális képességeket természetesen upgradelni is lehet. A játékosok átélhetik Badlands vidékének csatáit, legyőzhetik a nagyhatalmú bárókat, köthetnek szövetségeket, építhetnek csapatokat, és olyan ikonikus, a sorozatból megismert helyszíneken csaphatnak össze az ellenfelekkel, mint Quinn erődje, vagy az Özvegy villája.

A készítők úgy alkották meg az “Into the Badlands: Battle blade” játékot, hogy az hasonlítson a televíziós dráma feszes ritmusára, visszaadja a harcművészet szépségét és magas színvonalát – és amelyet remények szerint könnyű lesz elkezdeni, de nehéz lesz letenni. Az applikáció letölthető iOS és Androidos készülékekre egyaránt. A játékról bővebben: http://bit.ly/2n2TVDy

A játékot ihlető “Into the Badlands” sorozat új, 2. évada március 20-tól látható az AMC-n Magyarországon.

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés