Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Abroncs Kereskedőház nem kis adománnyal kedveskedett a katasztrófavédőknek

Garázs

Az Abroncs Kereskedőház nem kis adománnyal kedveskedett a katasztrófavédőknek

Az Abroncs Kereskedőház nem kis adománnyal kedveskedett a katasztrófavédőknek

Jó látni, amikor ekkora összeg ilyen jó helyre megy!

Négy nagy teherbírású terepabroncsot adományozott a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak az Abroncs Kereskedőház. Az összesen 1,2 millió forint értékű gumiabroncsokat erdőtüzek oltásához használt tűzoltóautóra szerelték fel.

gumiabroncs-adomany-2

„A speciális felszerelést szállító, erdőtüzek esetén bevetett 16 tonnás járműnek sokszor rendkívül nehéz terepen kell átvergődni az tűz helyszínére, ezért nagyon fontosak a megfelelő minőségű és fokozott igénybevételnek ellenálló abroncsok”

– mondta Szunyog Zoltán tű. ezredes. A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója hozzátette: az adomány azért is fontos, mert kifejezi a tűzoltóság munkájának megbecsülését.

„A biztonság a négy keréknél kezdődik a mindennapi közlekedésben is, és még inkább fontos az olyan szervezeteknél, mint a tűzoltóság, akik nap mint nap emberéleteket, értékeket mentenek. Komárom-Esztergom megye egyik jelentős vállalkozásaként az ő biztonságos közlekedésükhöz szerettünk volna hozzájárulni ezzel az adománnyal”

– hangsúlyozta Babicz László. Az Abroncs Kereskedőház ügyvezető igazgatója elmondta: a cégcsoport több mint 15 évvel kezdte felépíteni logisztikai központját Bajon, amely ma már a legnagyobb Közép-Európában. Az eltelt időben kiváló szakmai kapcsolat alakult ki a megyei katasztrófavédőkkel, akik a tűzvédelemben segítették a cég munkáját.

gumiabroncs-adomany-3

Az erdőtüzekhez vezényelt Rosenbauer tűzoltóautóra az átadást követően fel is szerelték a 365 / 85 R20 méretű Continental off-road abroncsokat, amelyeknek összértéke 1,2 millió forint.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés