Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Budapest Boat Show díszvendége volt az új Audi A7 Sportback

Garázs

A Budapest Boat Show díszvendége volt az új Audi A7 Sportback

A Budapest Boat Show díszvendége volt az új Audi A7 Sportback

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok nagy szezonnyitó rendezvénye a február utolsó hétvégéjén, a Hungexpo területén megtartott Budapest Boat Show. A kiállításon a nagyjából száz hajó mellett elsőként itt mutatkozik be Magyarországon az Audi legfrissebb modellje, az új A7 Sportback.

A hajózás szenvedély, és az Audi világát is az a szenvedély fűti, hogy megvalósítsa, amit mások még elképzelni sem tudnak. Az Audi második alkalommal lett a Budapest Boat Show kizárólagos autós partnere, és mint kiemelt támogató, a G pavilon közepén, csaknem száz négyzetméteres területen mutatja be két újdonságát.

Static photo Colour: Florett Silver

Az Audi A8 mellett itt látható első ízben a vadonatúj Audi A7. A triton-kék metál fényezésű, jupiterszürke kárpitozású Audi A7 55 Sportback 340 lóerős TFSI motorjának teljesítménye az S-Tronic sebességváltón és a quattro hajtáson keresztül jut az aszfaltra.

A négykarikás márka és a vizek világának kapcsolata nem új, hiszen az Audi több mint egy évtizede áll kapcsolatban a magyar vitorlássporttal. Évek óta támogatja a legnagyobb balatoni sportünnepet a Kékszalagot, és a Magyar Vitorlás Szövetséggel meglévő kapcsolatrendszer keretében a négykarikás márka volt a balatonfüredi J24-es Európa Bajnokság autós partnere is.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés