Connect with us

Hirdetés

technokrata

Leesett az állunk a legújabb Volkswagen Touareg láttán!

Garázs

Leesett az állunk a legújabb Volkswagen Touareg láttán!

Leesett az állunk a legújabb Volkswagen Touareg láttán!

A Volkswagen zászlóshajója: a márka hitvallása a dizájn, a technika és a menetdinamika terén

Új Touareg sorozata világpremierjével indítja az idei autós szezont a Volkswagen. A márka zászlóshajója újabb mérföldkő a Volkswagen legnagyszabásúbb modelloffenzívája során. A Touareg kifejező formavilággal, innovatív műszaki megoldásokkal és dinamikus menettulajdonságokkal reprezentálja a kínálat élén a márka erejét. A csúcsmodell világpremierjére a SUV-modellek világszerte legintenzívebben bővülő, egyben a vállalat legjelentősebb piacán, Kínában kerül sor.

 Erster Ausblick auf den komplett neu entwickelten Touareg

A Volkswagen modellpalettájának csúcsán álló Touareg egyértelműen testesíti meg a márka igényességét: a Klaus Bischoff, a Volkswagen vezető formatervezője és csapata alkotta kifejező dizájn semmi mással össze nem téveszthető, igazán karakteres fellépéssel ruházza fel. Innovatív vezetői segédrendszerek egész sora kölcsönöz számára magasfokú biztonságot és kényelmet, miközben a kategória egyik legnagyobb digitális vezetőtere, az Innovision Cockpit nyújt egészen újszerű információs és szórakoztató környezetet, fejlett connectivity-megoldásai pedig valóságos gördülő internet-központtá avatják. Hajtásrendszere, légrugózása, hátsókerék-kormányzása és oldalirányú billenésstabilizálása a vezetés biztonságos és dinamikus élményéről gondoskodik.

Az új Touareg formájában a Volkswagen immár harmadik nemzedékével írja tovább e modellsorozat sikertörténetét. Akárcsak elődei, az új Touareg is a járműves felsőkategória, illetve ezen ügyfélkör különösen magas igényeinek kíván megfelelni. Az exkluzív SUV C-szegmens – Kínában például a várakozások szerint megduplázódik 2023-ig – jelenleg az autók piacának világszerte különösen gyorsan bővülő területei közé tartozik.

A Touareg már mintegy egymillió alkalommal bizonyította meggyőzően képességeit e modellsorozat 2002-es indítása óta, a műutakon és azoktól távol, illetve a világ raliversenyein egyaránt. Utóbbi különlegességei között említhetők a 2009 és 2011 között a Dakar Ralin aratott sikerei.

Az új Touareg, valamint műszaki megoldásainak, illetve átfogó felszereltségének teljes kínálata első ízben 2018. március 23-án, pekingi világpremierje alkalmával tekinthető meg.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés