Connect with us

technokrata

Az Audi Q5 is megkapta méltó jutalmát Európa egyik legrangosabb versenyén!

Dynamic photo, Colour: Garnet red

Garázs

Az Audi Q5 is megkapta méltó jutalmát Európa egyik legrangosabb versenyén!

Az Audi Q5 is megkapta méltó jutalmát Európa egyik legrangosabb versenyén!

A sikermodell a „Nagy SUV-modellek” kategória élén végzett

Az Audi Q5 nyerte el a 2017-es „Arany kormánykerék” („Das Goldene Lenkrad”) díját a „Nagy SUV-modellek” kategóriájában. A jelölteket korábban az Auto Bild szakmai magazin, húsz európai testvérmagazinja, valamint a Bild am Sonntag lap olvasói választották ki a 2017-es év autós újdonságai közül, a győztesekről pedig szakértőkből álló nemzetközi zsűri döntött. Az Audi Q5 díját kedd este Peter Mertens, az AUDI AG igazgatótanácsának a műszaki fejlesztés területéért felelős tagja vette át Berlinben.

 

Idén öt kategóriában összesen 42 modell indult az „Arany kormánykerék” („Das Goldene Lenkrad”) mezőnyében, amelyek közül az Európa-méretű olvasói szavazás eredményeképpen végül húsz jutott a döntőbe, hogy megmérettessen a szakértők előtt. Az autóversenyzőkből, mérnökökből, formatervezőkből, connectivity-specialistákból, sokat vezető autósokból, kritikusokból és nem utolsósorban az Auto Bild összes európai testvérlapjának főszerkesztőiből álló zsűri tesztelte alaposan a döntő résztvevőit, majd döntött az áhított trófeákról. Az Audi Q5 hét vetélytársával szemben győzedelmeskedett a „Nagy SUV-modellek” kategóriában.

„A zsűri által képviselt magasfokú szakmai kompetencia és széles vélemény-keresztmetszet, illetve e díj európai méretű jelentősége avatja oly értékessé ezt a kitüntetést szakmánkban. Az Audi Q5 által elhódított 2017-es ’Arany kormánykerék’ jól mutatja, hogy méltó utódot sikerült alkotnunk e SUV-modellsorozat nagysikerű első nemzedékének. Nagy büszkeséggel tölt el minket ez az elismerés”

– hangsúlyozta Peter Mertens a berlini Axel-Springer-Haus díjátadó rendezvényén.

Az Audi Q5 az év elején érkezett a piacra. Az Audi „topsellerének” második generációja több tekintetben is mércéül szolgálhat a prémium SUV-modellek B-szegmensében. A vetélytársak körében a legalacsonyabb légellenállási együttható (cw), a következetes könnyűszerkezetes építés, valamint a korszerű motorok éppúgy hozzájárulnak az új Q5 magasfokú gazdaságosságához, mint az új, ultra-technikával készülő quattro összkerékhajtás. Az új Audi Q5 mindemellett új vezetői segédrendszerek széles palettáját, korszerű infotainment- és connectivity-felszereltséget, valamint csillapítás-szabályozással kiegészített légrugózást is kínál.

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd