Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Audi Q5 is megkapta méltó jutalmát Európa egyik legrangosabb versenyén!

Garázs

Az Audi Q5 is megkapta méltó jutalmát Európa egyik legrangosabb versenyén!

Az Audi Q5 is megkapta méltó jutalmát Európa egyik legrangosabb versenyén!

A sikermodell a „Nagy SUV-modellek” kategória élén végzett

Az Audi Q5 nyerte el a 2017-es „Arany kormánykerék” („Das Goldene Lenkrad”) díját a „Nagy SUV-modellek” kategóriájában. A jelölteket korábban az Auto Bild szakmai magazin, húsz európai testvérmagazinja, valamint a Bild am Sonntag lap olvasói választották ki a 2017-es év autós újdonságai közül, a győztesekről pedig szakértőkből álló nemzetközi zsűri döntött. Az Audi Q5 díját kedd este Peter Mertens, az AUDI AG igazgatótanácsának a műszaki fejlesztés területéért felelős tagja vette át Berlinben.

 

Idén öt kategóriában összesen 42 modell indult az „Arany kormánykerék” („Das Goldene Lenkrad”) mezőnyében, amelyek közül az Európa-méretű olvasói szavazás eredményeképpen végül húsz jutott a döntőbe, hogy megmérettessen a szakértők előtt. Az autóversenyzőkből, mérnökökből, formatervezőkből, connectivity-specialistákból, sokat vezető autósokból, kritikusokból és nem utolsósorban az Auto Bild összes európai testvérlapjának főszerkesztőiből álló zsűri tesztelte alaposan a döntő résztvevőit, majd döntött az áhított trófeákról. Az Audi Q5 hét vetélytársával szemben győzedelmeskedett a „Nagy SUV-modellek” kategóriában.

„A zsűri által képviselt magasfokú szakmai kompetencia és széles vélemény-keresztmetszet, illetve e díj európai méretű jelentősége avatja oly értékessé ezt a kitüntetést szakmánkban. Az Audi Q5 által elhódított 2017-es ’Arany kormánykerék’ jól mutatja, hogy méltó utódot sikerült alkotnunk e SUV-modellsorozat nagysikerű első nemzedékének. Nagy büszkeséggel tölt el minket ez az elismerés”

– hangsúlyozta Peter Mertens a berlini Axel-Springer-Haus díjátadó rendezvényén.

Az Audi Q5 az év elején érkezett a piacra. Az Audi „topsellerének” második generációja több tekintetben is mércéül szolgálhat a prémium SUV-modellek B-szegmensében. A vetélytársak körében a legalacsonyabb légellenállási együttható (cw), a következetes könnyűszerkezetes építés, valamint a korszerű motorok éppúgy hozzájárulnak az új Q5 magasfokú gazdaságosságához, mint az új, ultra-technikával készülő quattro összkerékhajtás. Az új Audi Q5 mindemellett új vezetői segédrendszerek széles palettáját, korszerű infotainment- és connectivity-felszereltséget, valamint csillapítás-szabályozással kiegészített légrugózást is kínál.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés