Connect with us

technokrata

Volkswagen Golf, akár már 138 forintért!

_dsc6288

Garázs

Volkswagen Golf, akár már 138 forintért!

Volkswagen Golf, akár már 138 forintért!

Átadták a Volkswagen-találkozó tippelős játékának nyereményét

Hatodik alkalommal rendezett márkatalálkozót a Volkswagen a Hungaroringen idén szeptember 23-án, a hagyományokhoz hűen idén is egy Golffal gazdagabban távozhatott a rendezvényről a legszerencsésebb látogató. A Das WeltAuto játékán a Pest megyei Mátyus Imre ajánlata nyert, ő vehette át a VI-os Golfot a Porsche Pestnél október közepén.

 _dsc6389

Minden jelenlévő figyelme a mobiltelefonjára meredt a VI. Volkswagen-találkozón délután öt óra környékén, amikor a nagykoncert után kihirdették a Das WeltAuto tippelős játékának eredményét. Mint ismert, a 2012 óta szervezett eseményen eddig minden évben egy autó volt a rendezvény tombolájának fődíja. Az elsőn egy I-es, a másodikon egy II-es Golfot lehetett megnyerni, s így ment ez az ötödik rendezvényig, ahol egy V-ös Golfot vihetett haza egy rajongó. A hatodik találkozón azonban már egy új mechanizmus várt a látogatókra, a Das WeltAuto játékán el kellett találni azt a legkisebb pozitív számot, amire senki más nem voksolt az esemény idején. A szabály azt is kikötötte, hogy a nyertest telefonon értesítik, akinek a helyszínen kell tartózkodni az eredményhirdetés során. Így igazán izgalmas pillanatokat élhettek át a látogatók

_dsc6349

A licit egy fehér színű, Trendline felszereltségű Volkswagen Golfért zajlott, az 1.4-es TSI motorral szerelt négykerekűt 2009 januárjában helyezték forgalomba, a kocsi első tulajdonosa a soltvadkerti Volkswagen márkakereskedésnél vásárolta a járművet. Később beszámított autóként került vissza a Porsche Hungaria márkakereskedői hálózatába, majd használt autóként a második tulajdonos kezébe. A törésmentes VI-os Golf 186000 kilométert futott, minden eleme gyári fényezésű, végig szervizelt, jól karbantartott.  A Das WeltAuto ezúttal is a Porsche Hungaria Parts Center és a Porsche Inter Auto Kft. segítségével cserélte ki a kopóalkatrészeket, ráadásul új, 17-es gyári alufelni, váltógomb, küszöb- és B-oszlop borítás, új kipufogó végek, gumiszőnyegek és nemesacél pedálok kerültek a kocsiba általuk.

A tökéletes állapotú autóra több ezer tipp érkezett, végül a 138 Ft bizonyult a győztes voksnak, ezt az összeget a Pest megyei Mátyus Imre ajánlotta a Golfért.

“Először nem hittem a fülemnek, amikor meghallottam, hogy csörög a mobiltelefon a zsebemben. Felvettem, s a színpadról a műsorvezető szólt bele a készülékbe. A feleségem felsikított, én pedig majdnem elájultam az örömtől. Hihetetlen érzés volt”

– mondta el Mátyus Imre, az autóátadón, amit a Porsche Pestnél szervezett a Das WeltAuto október közepén. Hozzátette:

“Eddigi életünkben egy dologban voltunk szerencsések, méghozzá abban, hogy a feleségemmel megismertük egymást. Éppen ezért egészen az átadóig el sem hittük, hogy tényleg nyertünk.”

Mátyus Imre már a nyereményautóban ülve elmesélte, hogy négy éve járnak a találkozókra, a hétköznapokban eddig egy harminckét éves kettes Golffal jártak, épp most tervezték újabbra cserélni azt. Arról azonban nem szólt a fáma, hogy mekkora összeget szántak rá…

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő