Connect with us

Hirdetés

technokrata

Volkswagen Golf, akár már 138 forintért!

Garázs

Volkswagen Golf, akár már 138 forintért!

Volkswagen Golf, akár már 138 forintért!

Átadták a Volkswagen-találkozó tippelős játékának nyereményét

Hatodik alkalommal rendezett márkatalálkozót a Volkswagen a Hungaroringen idén szeptember 23-án, a hagyományokhoz hűen idén is egy Golffal gazdagabban távozhatott a rendezvényről a legszerencsésebb látogató. A Das WeltAuto játékán a Pest megyei Mátyus Imre ajánlata nyert, ő vehette át a VI-os Golfot a Porsche Pestnél október közepén.

 _dsc6389

Minden jelenlévő figyelme a mobiltelefonjára meredt a VI. Volkswagen-találkozón délután öt óra környékén, amikor a nagykoncert után kihirdették a Das WeltAuto tippelős játékának eredményét. Mint ismert, a 2012 óta szervezett eseményen eddig minden évben egy autó volt a rendezvény tombolájának fődíja. Az elsőn egy I-es, a másodikon egy II-es Golfot lehetett megnyerni, s így ment ez az ötödik rendezvényig, ahol egy V-ös Golfot vihetett haza egy rajongó. A hatodik találkozón azonban már egy új mechanizmus várt a látogatókra, a Das WeltAuto játékán el kellett találni azt a legkisebb pozitív számot, amire senki más nem voksolt az esemény idején. A szabály azt is kikötötte, hogy a nyertest telefonon értesítik, akinek a helyszínen kell tartózkodni az eredményhirdetés során. Így igazán izgalmas pillanatokat élhettek át a látogatók

_dsc6349

A licit egy fehér színű, Trendline felszereltségű Volkswagen Golfért zajlott, az 1.4-es TSI motorral szerelt négykerekűt 2009 januárjában helyezték forgalomba, a kocsi első tulajdonosa a soltvadkerti Volkswagen márkakereskedésnél vásárolta a járművet. Később beszámított autóként került vissza a Porsche Hungaria márkakereskedői hálózatába, majd használt autóként a második tulajdonos kezébe. A törésmentes VI-os Golf 186000 kilométert futott, minden eleme gyári fényezésű, végig szervizelt, jól karbantartott.  A Das WeltAuto ezúttal is a Porsche Hungaria Parts Center és a Porsche Inter Auto Kft. segítségével cserélte ki a kopóalkatrészeket, ráadásul új, 17-es gyári alufelni, váltógomb, küszöb- és B-oszlop borítás, új kipufogó végek, gumiszőnyegek és nemesacél pedálok kerültek a kocsiba általuk.

A tökéletes állapotú autóra több ezer tipp érkezett, végül a 138 Ft bizonyult a győztes voksnak, ezt az összeget a Pest megyei Mátyus Imre ajánlotta a Golfért.

“Először nem hittem a fülemnek, amikor meghallottam, hogy csörög a mobiltelefon a zsebemben. Felvettem, s a színpadról a műsorvezető szólt bele a készülékbe. A feleségem felsikított, én pedig majdnem elájultam az örömtől. Hihetetlen érzés volt”

– mondta el Mátyus Imre, az autóátadón, amit a Porsche Pestnél szervezett a Das WeltAuto október közepén. Hozzátette:

“Eddigi életünkben egy dologban voltunk szerencsések, méghozzá abban, hogy a feleségemmel megismertük egymást. Éppen ezért egészen az átadóig el sem hittük, hogy tényleg nyertünk.”

Mátyus Imre már a nyereményautóban ülve elmesélte, hogy négy éve járnak a találkozókra, a hétköznapokban eddig egy harminckét éves kettes Golffal jártak, épp most tervezték újabbra cserélni azt. Arról azonban nem szólt a fáma, hogy mekkora összeget szántak rá…

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés