Connect with us

technokrata

Az Audi ‘fullba nyomja’ a Sci-Fi-t az új koncepciójával

Static photo,
Colour: Augmented White

Garázs

Az Audi ‘fullba nyomja’ a Sci-Fi-t az új koncepciójával

Az Audi ‘fullba nyomja’ a Sci-Fi-t az új koncepciójával

800 km-es hatótávolság, automatizált vezetés és űrhajó design jellemzi majd a jövő modelljeit

Négyajtós Audi Aicon víziójával a négykarikás márka a jövő teljes mértékben önállóan közlekedő Audiját mutatja be – immár kormánykerék és pedálok nélkül.

Static photo, Colour: Augmented White

Static photo,
Colour: Augmented White

Dizájnkoncepcióként a négyajtós 2+2 üléses modell külsejével és utasterével egyaránt nagy és merész lépés az elkövetkező évtizedek formatervezése felé. A legkorszerűbb technikák hordozójaként látványosan ötvözi a hajtásrendszerek és a futómű, illetve a digitalizáció és a hosszú távú fenntarthatóság innovatív fejlesztéseit. Az Aicon tisztán elektromos hajtásrendszerű modell, amely egy akkumulátortöltéssel 700 és 800 kilométer közötti hatótávot kínál.

Dizájntanulmány, a legmodernebb technikák hordozója, mobilitási koncepció: példátlan következetességgel aknázza ki az Audi Aicon a jövő önállóan közlekedő luxuslimuzinja kínálta összes lehetőséget. Dizájnkoncepcióként a négyajtós 2+2 üléses modell külsejével és utasterével egyaránt nagy és merész lépés az elkövetkező évtizedek formatervezése felé. A legkorszerűbb technikák hordozójaként látványosan ötvözi a hajtásrendszerek és a futómű, illetve a digitalizáció és a hosszú távú fenntarthatóság innovatív fejlesztéseit.

Mobilitási koncepcióként az Audi Aicon már a jövő világába visz, ahol a háztól-házig tartó egyéni közlekedés előnyei az első osztályú repülőgépkabinok luxusával találkozik. Olyan utastérről van szó, amely immár kormánykerék és pedálok nélkül készül, így a modern kommunikációs elektronika és a tökéletes kezelési ergonómia minden kényelmével szolgálhat – hamisítatlan First Class.

Már első pillantásra egyértelmű: ellentétben a puszta funkcionalitás alapján tervezett robottaxival, az Audi Aicon minden lehetőt megtesz utasai kényelméért. Megjelenése semmi mással össze nem téveszthető és már külsejével is egyértelműen utal térkínálatára és kiemelkedően színvonalas technikáira. Az Audi Aicon kitekintés a jövő presztízsmodelljeire, amit a legigényesebb ügyfelek is vonzónak találnak.

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd