Connect with us

technokrata

A Volkswagen elképesztő támadást indított az elektromos autók terén

db2017al01056_large

Garázs

A Volkswagen elképesztő támadást indított az elektromos autók terén

A Volkswagen elképesztő támadást indított az elektromos autók terén

A vállalatcsoport márkái 2025-ig 80 új elektromos modellt kínálnak ügyfeleiknek

„Roadmap E” koncepciójával a Volkswagen Csoport a globális autóipar legszélesebb körű elektromos offenzíváját indítja útjára: legkésőbb 2030-ig a Volkswagen teljes modellportfoliójában meg kíván jelenni az elektromos hajtásrendszerekkel. Ez nem kevesebbet jelent, mint hogy ekkorra a vállalatcsoport összesen mintegy 300 modellsorozata kínálatában – az összes márkát és piacot tekintve – legalább egy elektromos hajtásrendszerű változat is szerepel majd.

 

A Volkswagen az első nagy mobilitási konszern, amely konkrét dátumhoz köti modellpalettája teljes körű elektromos kínálatának kialakítását. A vállalatcsoport 2025-ig már egyedül saját elektromos modelljei számára is több mint 150 GWh akkumulátorkapacitást igényel évente, ami legalább négy akkumulátorcellákat előállító „gigaüzem” éves termelésének felel meg. Ennek biztosítására a vállalat az autóipar történetének egyik legnagyobb, 50 milliárd eurót is meghaladó volumenű beszerzését pályáztatja meg.

„Tisztában vagyunk az igényekkel és meg is felelünk nekik. S ez nem puszta kötetlen szándéknyilatkozat, hanem olyan elkötelezettség, amelyhez a mai naptól tartjuk magunkat”

– jelentette ki Matthias Müller, a Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke a vállalat a 2017-es Frankfurti Autószalon (IAA) előestéjén tartott rendezvényén.

„Iparágunk átalakulását semmi sem tartóztathatja fel, s mi állunk majd e folyamat élén”

– folytatta Matthias Müller.

Matthias Müller, a Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke a Frankfurti Autószalon (IAA) előestéjén tartott rendezvényen  Matthias Müller, a Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke a 2017-es Frankfurti Autószalon (IAA) előestéjén:

„Mi állunk majd iparágunk átalakulása élén”

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd