Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már csak egy hónap és itt a következő Volkswagen-találkozó!

Garázs

Már csak egy hónap és itt a következő Volkswagen-találkozó!

Már csak egy hónap és itt a következő Volkswagen-találkozó!

Természetesen a Hungaroringen kerül megrendezésre idén is

Idén szeptember 23-án rendezi meg a Volkswagen a hatodik márkatalálkozóját a Hungaroringen. A korábban megszokott programok mellett több újdonsággal készülnek a szervezők, és ezúttal is garantált, hogy sok ezer izgalmas old- és youngtimer, illetve tuning autó lepi el a mogyoródi versenypályát, mellettük pedig számos gyári különlegesség is látható lesz a helyszínen. Ezúttal egy VI-os Golfot vihet haza a legszerencsésebb látogató.

volkswagen_talalkozo_4

Piros betűkkel szerepel a Volkswagen rajongók naptárában a szeptember 23-i dátum, ekkor rendezi ugyanis a márka hazai importőre az idei Volkswagen-találkozót. A rendezvény öt évvel ezelőtt Golf-találkozóként indult, de az összejövetel akkori sikerének köszönhetően több típus csatlakozott az eseményhez, így szinte “összmárkás” ünneppé nőtte ki magát a hagyományosan őszi seregszemle. Részben az érintett klubok gondozásában már tíz típus tart összejövetelt a Hungaroringen.

A legszebb, legkülönlegesebb Golfok a Paddockon sorakoznak majd, ide háromszáz autót választ ki a szakmai zsűri. A Bogarak és Transportek az összes többi léghűtéses és haszonjármű modellel a Hippifaluban kapnak helyet. Mint ahogy a Passat, a Scirocco és Corrado, a Jetta, Bora és Vento, valamint a Polo modellek is egy csokorban parkolnak majd, más-más helyszíneken.

volkswagen_talalkozo_3

A program friss elemekkel bővül, de a korábbi évek kedvelt eseményei ezúttal sem maradnak el. A Volkswagen-találkozón ismét bemutatkoznak új modellek, és a német gyár wolfsburgi központjából is érkeznek autócsodák. Új, extrém bemutatóval jelentkezik a Volkswagen Driving Experience csapata, akik a nap során többször látványos műsorral szórakoztatják a közönséget. Napközben számtalan gyermek és női programmal készülnek a szervezők, este pedig koncert zárja a szombatot.

Délután ismét lesz autóátadó, a legszerencsésebb résztvevő ugyanis a Das WeltAuto jóvoltából egy VI-os Golffal mehet haza. Ezt követően a Hippifaluban zárhatjuk a napot, ahol kellemes zene és tábortűz várja a vendégeket, és a korábbi évekhez hasonlóan kint is alhatunk a Hippifaluban, a versenypálya közepén.

volkswagen_talalkozo_2_nyito_large

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés