Connect with us

technokrata

A Seat sem tétlenkedik oktatás ügyben!

universities01_nyito_large

Garázs

A Seat sem tétlenkedik oktatás ügyben!

A Seat sem tétlenkedik oktatás ügyben!

A SEAT a jövő tehetséges vezetőit támogató, és a jövő trendjeit kutató különféle képzési programok összeállításán dolgozik, olyan üzleti egyetemekkel együttműködve, mint az ESADE és az IESE

A SEAT, mint a tehetségek élenjáró támogatója, tovább erősíti elkötelezettségét a képzés és a tehetségek mellett azáltal, hogy egyetemekkel és vezető üzleti iskolákkal működik együtt.

universities02

Tavaly az ipari szektor legnagyobb munkahelyteremtője Spanyolországban számos olyan projektet vezetett be, amely a céget az ország innovációk és új szakemberek képzése mellett egyik leginkább elkötelezett vállalkozásaként helyezi el.
Az egyik legfőbb kezdeményezés a márka és az ESADE közötti együttműködés. A SEAT aktívan vesz részt a kutatóegyetem képzési programjaiban, és tiszteletbeli tagja lett e nagy presztízsű üzleti egyetem alapítványának. Ugyanakkor, az ESADE-n keresztül az autógyártó idén létrehozta a SEAT támogatást, amely a jövő üzleti vezetőinek képzését segíti elő.

“Az egyetemekkel kötött együttműködések erősítik célunkat, az ifjú tehetségek támogatását, mivel szilárdan hisszük, hogy a jövő üzleti vezetői nemcsak a cég fejlődését segítik elő, de a társadalom fejlődésének és átalakításának is kulcsszereplői lesznek. Boldogok vagyunk, hogy olyan kiváló oktatási központokkal működhetünk együtt, mint az IESE, ESADE, UPC vagy az ELISAVA”

– magyarázza a SEAT emberi erőforrásokért felelős alelnöke, Xavier Ros.

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd