Connect with us

technokrata

Elképesztő mennyiségű előrendelés érkezett a Tesla-hoz

Garázs

Elképesztő mennyiségű előrendelés érkezett a Tesla-hoz

Elképesztő mennyiségű előrendelés érkezett a Tesla-hoz

A pénteki esemény óta naponta átlagosan 1800 rendelést dolgoznak fel

Ugyebár pénteken mutatta be Elon Musk hivatalosan a Tesla Model 3-mat, azóta naponta körülbelül 1800 előrendelést dolgoznak fel átlagosan. Bár Elon szerint így is nagy lemaradásban vannak a gyártással, de igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy utolérjék magukat.

elon-musk-model-3-e1486954419861

Emellett kiderült pár apróság, aminek megrendelők valószínűleg nagyon fognak örülni, hiszen elindult a Tesla konfigurátorja, ahol mindenki kiválaszthatja magának, pontosan milyen színű autót szeretne, milyen extrákkal, írja a TechCrunch. Egyébként először a Tesla a saját alkalmazottjait tartja prioritásban, ők választhatják ki először ezeket az attribútumokat, utánuk következnek azok, akiknek már van Tesla-juk és csak utánuk következnek az új megrendelők, valószínűleg a negyedik negyedévben.

Sajnos az is kiderült, hogy ha mondjuk mi itt Európában szeretnénk Tesla Model 3-hoz jutni akkor valószínűleg ezt 2019-ben tehetjük majd meg, egyébként az első modellek kb. 13 millió forintba fognak kerülni legalább, de sajnos ez még drágulhat is, mire ideér az USA-ból.

További Garázs

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin