Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy álom válik valóra, Das WeltAuto kivitelben

Garázs

Egy álom válik valóra, Das WeltAuto kivitelben

Egy álom válik valóra, Das WeltAuto kivitelben

Idén is elindította esküvői játékát a Das WeltAuto, amely során a szerencsés párok egy Audi A6-ost nyerhetnek menyegzőjük idejére. A jegyesek egészen október közepéig pályázhatnak a sofőrös luxusautóra, ehhez a márka Facebook oldalán kell megosztaniuk megismerkedésük történetét.

Egy esküvő megszervezését már hónapokkal előre megkezdik a párok, az idei nyári lagzikra már gőzerővel készülődnek a jegyesek. Nagy odafigyelést igényel minden apróság: a meghívó, a ruhák, a programok, a táncok, az ebéd, a vacsora, a zene, a dekoráció, az esküvői csokrok – mind-mind olyan részei az ünnepnek, amik nélkül nem lenne teljes egy igazi lagzi.

 

A Das WeltAuto a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is szeretné levenni az ünnepeltek válláról a terhet abban, hogy az alkalomhoz illő, tökéletes autót megtalálják. Tavaly tizenkét esküvőn járt a Das WeltAuto Audija.

Az országos használt autó hálózattal rendelkező cég “Esküvői autó” játékában ezúttal is Audi A6-ost nyerhetnek a nagy napra – sofőrrel – azok a szerencsés párok, akik 2017. június 1. és 2017. október 21. között, bármely szombati napon tartják esküvőjüket. Ehhez a jegyeseknek a Das WeltAuto Magyarország Facebook oldalán vagy a dasweltauto@dasweltauto.hu email címen kell jelentkeznie egy üzenetben szerelmük meggyőző történetévelés, egy őket bemutató fotóval, illetve az esküvő dátumának pontos megjelölésével.

Ezt követően a fotó és a történet felkerül a cég oldalára a tervezett lakodalom dátuma szerint szortírozva, így az azonos szombati napon esküvőt tartó párok fotói egy mappában jelennek meg. A promóció időtartama alatt a szervezők az adott esküvői albumból mindig a három legtöbb like-ot kapott pár fotója közül, sorsolással dönti el, hogy az adott héten ki nyeri az esküvői álomautó használatát.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés