Connect with us

Hirdetés

technokrata

Honnan a név? A videóból most kiderül, mit is rejt pontosan a Skoda Karoq elnevezés

Garázs

Honnan a név? A videóból most kiderül, mit is rejt pontosan a Skoda Karoq elnevezés

Az alaszkai Kodiaq-sziget lakói segítettek nevet adni az új kompakt SUV-nek

A cseh autógyártó legújabb modellje a ŠKODA KAROQ nevet kapta. A kompakt SUV az előző héten Stockholmban mutatkozott be a világnak. A mellékelt kisfilm bemutatja, hogy a Kodiaq-sziget lakói hogyan járultak hozzá a névadáshoz.

 

Kétség sem fér hozzá, hogy a márka új modelljének neve és a KODIAQ között kapcsolat van: „A nevek közötti hasonlóság tudatos, mivel kapcsolatot teremt a márka jelenlegi és jövendőbeli modelljei között” – nyilatkozta Stefan Büscher, vezető marketing és termékmenedzser.

A videó bemutatja, hogy az alaszkai Kodiaq-sziget lakói újfejt részt vállaltak az új ŠKODA  SUV elkeresztelésben. A „KAA’RAQ” az Alutiiq törzsi nyelvben autót jelent,  a „RUQ” pedig a márka dinamikus voltát a logóban is kifejező nyílvessző.  A film bemutatja ahogy egy tizenkét éves kisfiú a két kifejezést ötvözve megalkotja az új szót.

A ŠKODA 2025 stratégiájának részeként a márka az elkövetkező években intenzíven bővíteni fogja a modellkínálatát. Az elsődleges hangsúlyt az SUV portfólió bővítésén lesz.

A ŠKODA KODIAQ, az új nagy SUV nemzetközi piacokra való friss bevezetésével és a ŠKODA KAROQ bemutatásával a cég mérföldkőhöz érkezett.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés