Connect with us

technokrata

Az Automotive Innovations Award idei győztese ismét az Audi lett

a173905_full

Garázs

Az Automotive Innovations Award idei győztese ismét az Audi lett

Stadler, az Audi igazgatótanácsának elnöke: „A kitüntetés azt mutatja, hogy a Haladás technikája mottónkat az ügyfeleink előnyére töltjük meg élettel.”

Sorozatban másodszor szerezte meg a prémiumgyártók között az első helyet az Audi az Automotive Innovations Award (Autóipari Innovációs díj) értékelésében. Ezzel a négykarikás márka ismételten bizonyította sokoldalúságát és innovációs erejét az olyan fontos jövőtémákban, mint a légellenállás, a könnyűszerkezetes építésmód, a connnectivity vagy az automatizált vezetés.

 

„Összesen 84 újdonságot mutatott be az Audi a vizsgált időszakban, ez a legtöbb az összes márka (tömeg- és prémiummárkák) között, így összességében ez a legnagyobb innovációs erővel rendelkező márka”

– így szól a zsűri indoklása. Az értékelés négy kategóriát vesz figyelembe: Hajtásláncok, Automatizált vezetés és Biztonság, Járműkoncepciók és Karosszéria, valamint Interfész és Connectivity. A fődíjon kívül az Audi a két legutóbb megnevezett kategóriában is megszerezte a leginnovatívabb márka kitüntetést.

„Ezek az elismerések azt mutatják, hogy valóban megéljük a Haladás technikája mottónkat, és sok innovációs témakörben az élen járunk”

– mondta Prof. Rupert Stadler, az AUDI AG igazgatótanácsának elnöke a Frankfurt am Main városában rendezett díjkiosztón.

„Különösen a légellenállás és a könnyűszerkezetes építésmód, a connectivity, a vezetői segédrendszerek és az automatizált vezetés terén járunk élen, illetve szorgalmasan dolgozunk azon, hogy előnyünket megtartsuk.”

A Center of Automotive Management és a PricewaterhouseCoopers AG az Automotive Innovations Award kitüntetéseket immár ötödik alkalommal osztotta ki. E díjakkal az év leginnovatívabb autógyártóit és beszállítóit ismerik el. Az értékelésben 19 autógyártó és 60 márka több mint 1162 innovációját elemezték.

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd