Connect with us

Az Automotive Innovations Award idei győztese ismét az Audi lett

a173905_full

Garázs

Az Automotive Innovations Award idei győztese ismét az Audi lett

Stadler, az Audi igazgatótanácsának elnöke: „A kitüntetés azt mutatja, hogy a Haladás technikája mottónkat az ügyfeleink előnyére töltjük meg élettel.”

Sorozatban másodszor szerezte meg a prémiumgyártók között az első helyet az Audi az Automotive Innovations Award (Autóipari Innovációs díj) értékelésében. Ezzel a négykarikás márka ismételten bizonyította sokoldalúságát és innovációs erejét az olyan fontos jövőtémákban, mint a légellenállás, a könnyűszerkezetes építésmód, a connnectivity vagy az automatizált vezetés.

 

„Összesen 84 újdonságot mutatott be az Audi a vizsgált időszakban, ez a legtöbb az összes márka (tömeg- és prémiummárkák) között, így összességében ez a legnagyobb innovációs erővel rendelkező márka”

– így szól a zsűri indoklása. Az értékelés négy kategóriát vesz figyelembe: Hajtásláncok, Automatizált vezetés és Biztonság, Járműkoncepciók és Karosszéria, valamint Interfész és Connectivity. A fődíjon kívül az Audi a két legutóbb megnevezett kategóriában is megszerezte a leginnovatívabb márka kitüntetést.

„Ezek az elismerések azt mutatják, hogy valóban megéljük a Haladás technikája mottónkat, és sok innovációs témakörben az élen járunk”

– mondta Prof. Rupert Stadler, az AUDI AG igazgatótanácsának elnöke a Frankfurt am Main városában rendezett díjkiosztón.

„Különösen a légellenállás és a könnyűszerkezetes építésmód, a connectivity, a vezetői segédrendszerek és az automatizált vezetés terén járunk élen, illetve szorgalmasan dolgozunk azon, hogy előnyünket megtartsuk.”

A Center of Automotive Management és a PricewaterhouseCoopers AG az Automotive Innovations Award kitüntetéseket immár ötödik alkalommal osztotta ki. E díjakkal az év leginnovatívabb autógyártóit és beszállítóit ismerik el. Az értékelésben 19 autógyártó és 60 márka több mint 1162 innovációját elemezték.

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő