Connect with us

technokrata

Új projektek láttak napvilágot a Seat-nál

j_projektek_a_seat_digitalis_oko-rendszereben_large

Garázs

Új projektek láttak napvilágot a Seat-nál

A digitális öko-rendszer ugrásszerű fejlődését csodálhatjuk meg

A most zajló Automobile Barcelona kiállításon a SEAT újabb, a Mobil Világkongresszus alkalmával elindított projekteket mutatott be az összekapcsolható autó megvalósításának útján. A kiállítás látogatói így olyan technológiai újításokat is megismerhetnek mint a Digital Acces, a Parkfinder vagy a jövő autózását megjelenítő szimulátor. A SEAT elnöke itt jelentette be, hogy ezek mellett a Travipay és a Waze megoldásokkal, vagy a Metropolis: Lab Barcelona kutatóközponttal, és több jövőbeni projekttel bővítik a spanyol márka digitális öko-rendszerét Barcelonában.

 

A kiállításon lehet először kipróbálni a Waze új, Google GPS rendszerrel működő, Android Auto megoldásokra fejlesztett alkalmazását. A közeljövőben a Google bemutatja az új alkalmazás alapváltozatát, mely minden Full Link kapcsolattal rendelkező SEAT autóban elérhető lesz. Ezzel a világszerte a legjobbnak ítélt navigációs rendszerrel a SEAT komoly előrelépést valósít meg az összekapcsolható autó létrehozása, és a nagyobb vezetési élmény kialakítása terén.

“A SEAT folyamatosan erősíti vezető szerepét az összekapcsolható autó kidolgozása terén. Az Android Auto-ra kidolgozott Waze alkalmazás autóinkban történő használata megteremti a könnyen kezelhető, összekapcsolt és személyre szabott vezetési élményt. A SEAT az egyik legfiatalabb vásárló közönséggel rendelkező márka, átlagéletkoruk 10 évvel az európai átlag alatt van. Számukra a Waze autóinkba történő beépítése komoly előrelépést jelent az összekapcsolható autózás terén.”

– jelentette ki a SEAT elnöke.

 

Új Android Auto alapú alkalmazás a SEAT-nál

A megállapodás bejelentésével a spanyol márka be is mutatta a SEAT Drive App Android Auto márkavédjegyű alkalmazást. Ezzel az 5.0 generációs vagy annál újabb Androidos telefonnal rendelkezők az Android Auto rendszeren keresztül vezetés közben is biztonságosan megjeleníthetik telefonjuk alkalmazásait az autó kijelzőjén. Az alkalmazás, amely hamarosan elérhető lesz a Google Play Store rendszerben, szinkronizálja magát az autóval, és annak kijelzőjén is megjeleníti az információkat.

A tavaly bevezetett iOS rendszer mellet használható Android-os megoldással a mobil telefont és más mobil eszközöket használók 95%-a számára elérhetők lesznek az autóban megjelenített adatok.

A nemrégiben bemutatott új rendszerek mellett a SEAT most olyan újdonságokat is megismertet a közvéleménnyel, mint a Travipay mobil foglalási és fizetési rendszer, vagy a Parkfinder parkolóhely kereső.

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd