Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sygic Car Navigation új üzemanyagár-funkciót mutat be az MWC-n

Garázs

A Sygic Car Navigation új üzemanyagár-funkciót mutat be az MWC-n

A Sygic Car Navigation új üzemanyagár-funkciót mutat be az MWC-n

A Sygic mostantól valós idejű üzemanyagár-adatokat biztosít a vezetők számára, és segít neki megbecsülni az útjuk üzemanyag-fogyasztását és költségeit.

A Sygic több mint 150 millió felhasználóval rendelkező, világszerte lefedettséget biztosító Car Navigation alkalmazása ma új funkciót mutatott be a közönségnek, amellyel a felhasználók valós időben figyelhetik az üzemanyagárakat és -költségeket.

Az új Üzemanyagárak funkció a Sygic piacvezető Car Navigation alkalmazásához MirrorLink 1.1-hez, a Jaguar és a Land Rover InControl™ alkalmazásaihoz és a HondaLink App Launcherhez lesz elérhető. Az alkalmazás optimalizáltan, zökkenőmentesen működik a Ford AppLink gépjármű-érintőképernyőjével az autóipari óriás Smart Device Link (SDL) technológiájának használatával, amely a Mobile World Congress rendezvényén, a Ford standjánál lesz látható az 1. teremben.

02b_ford_car_connectivity

A felhasználók élőben láthatják az Oil Price Information Service (OPIS) által biztosított benzinárakat, amelyeket a Sygic Car Navigation alkalmazás közvetlenül a SYNC gépjármű-érintőképernyőre küld, hogy a felhasználók szemüket az úton, a kezüket pedig a kormányon tarthassák.

„Az új Üzemanyagárak funkcióval a felhasználók jobban kézben tarthatják az üzemanyag-fogyasztást, és ez a kapcsolódó Car Navigation alkalmazással együtt az okostelefon- és az autóipar előnyeit egyben biztosítja. Az összes funkció, testreszabás és az egész teljesítmény elérhető lesz közvetlenül az okostelefonról”

– mondja Peter Schubert, a Sygic autóipari igazgatója.

A Sygic GPS a világ legfejlettebb navigációs alkalmazása, amelyet már több mint 150 millióan töltöttek le, világméretű lefedettségét pedig több mint 200 országban, több mint 40 nyelven élvezhetik a felhasználók. A Car Navigation alkalmazással a modern navigáció érdekében a Sygic összeköti a telefonját az autójával, az autóiparban használatos okostelefon-csatlakozási szabványok egész sorához biztosítva hozzáférést a felhasználók számára.

car_navi_icon_1020

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés