Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyet még nem láttunk: vége a valódi autóknak a filmekben?

Garázs

Ilyet még nem láttunk: vége a valódi autóknak a filmekben?

Itt a jármű, ami pillanatok alatt átváltoztatható bármilyen típussá.

Amikor az ember azt gondolja, hogy már nem találhatnak ki újdonságot, érkezik egy eszköz, ami minden képzeletet felülmúl. Ha nekünk halandóknak nem is, de a filmkészítőknek régóta probléma, hogy egy-egy jelenethez megtalálják a megfelelő gépjárművet. Mindegy is, hogy a határidő jelenti a problémát, vagy épp az autó ritkasága egy filmforgatás az autók szempontjából is komoly kihívást jelent.

Nos, épp ezt a problémát oldja meg a Blackbird, amely nem más mint egy speciális jármű. Méghozzá nem is akármilyen, hiszen a The Mill által megalkotott újdonság hossza 1,2 méterrel, míg a szélessége 10 centiméterrel változtatható.

Ez pont arra elég, hogy gyakorlatilag bármilyen személygépjármű alvázát adja az eszköz, erre pedig már csak rá kell modellezni a karosszériát az alkotóknak és kész is a jelent számára kulcsfontosságú autó. Mindezt a 360 fokos kamerarendszer is segíti, ez ugyanis lehetőséget ad arra, hogy az autó pontosan rözgítse a környezetét, ezzel is alaposan megkönnyítve az utómunkát.

Sőt, a tudomány itt még nem ért véget, hiszen az akoltók úgy készítették el a Blackbirdet, hogy a jármű képes a népszerű típusok motorhangját is utánozni, azaz akár egy Chevrolet vagy épp egy BMW is feldalolhat a különleges karosszéria alól.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés