Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már gyártják az új kecskeméti Mercedeseket!

Garázs

Már gyártják az új kecskeméti Mercedeseket!

Megkezdődött a Mercedes-Benz CLA és CLA Shooting Brake modellfrissített változatának gyártása Kecskeméten.

A frissítés során a CLA és a CLA Shooting Brake modellek  új lökhárítót, a szériafelszereltség részét képező fekete gyémántmintás hűtőmaszkot, valamint az új könnyűfém-felniket kaptak. A belső tér is számos új elemet kapott, ide tartoznak az új üléshuzatok és díszítőelemek, valamint a krómozott kezelőszervek. A csúcstechnológiás LED-fényszóró, a HANDS-FREE ACCESS (a kéz használata nélküli csomagtér nyitás), valamint az okostelefonok bővített felhasználási lehetőségei igény szerint növelik a biztonságot és kényelmet.

MercedesBenz modellfrissites 20160603

 

A CLA 180 d BlueEFFICIENCY Edition a maga 80 kW (109 lóerő) teljesítményével és 89 g/km CO2-kibocsátásával rendkívül hatékony, várhatóan rengeteg cégnél döntekem majd a modellváltozat beszerzése mellett. A frissítés változtatott a legerősebb kiadáson is, a CLA 45 4MATIC AMG coupé és a Shooting Brake modellek külső megjelenésükben még dinamikusabbak lettek, és a belső terük is magas minőségérzetet nyújt: 280 kW (381 lóerő) maximális teljesítménnyel és 475 Nm forgatónyomatékkal ezek a modellek a kategória legjobb teljesítményű gépjárművei közé tartoznak.

“A kecskeméti Mercedes-Benz gyár rastatti (Németország) testvérgyárunkkal együttműködve jelentősen hozzájárul a kompakt autók termelésének bővüléséhez. A modellfrissített CLA és a CLA Shooting Brake gyártásának megkezdésével ismét sikeresen teljesítettünk a kompakt autók világszerte működő gyártási hálózatán belül. A CLA, valamint CLA Shooting Brake modelleket a világ összes piacára kizárólag Kecskeméten gyártjuk“ – hangsúlyozta Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezetésének elnöke.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés