Connect with us

technokrata

Már gyártják az új kecskeméti Mercedeseket!

MercedesBenz modellfrissites 20160603

Garázs

Már gyártják az új kecskeméti Mercedeseket!

Megkezdődött a Mercedes-Benz CLA és CLA Shooting Brake modellfrissített változatának gyártása Kecskeméten.

A frissítés során a CLA és a CLA Shooting Brake modellek  új lökhárítót, a szériafelszereltség részét képező fekete gyémántmintás hűtőmaszkot, valamint az új könnyűfém-felniket kaptak. A belső tér is számos új elemet kapott, ide tartoznak az új üléshuzatok és díszítőelemek, valamint a krómozott kezelőszervek. A csúcstechnológiás LED-fényszóró, a HANDS-FREE ACCESS (a kéz használata nélküli csomagtér nyitás), valamint az okostelefonok bővített felhasználási lehetőségei igény szerint növelik a biztonságot és kényelmet.

MercedesBenz modellfrissites 20160603

 

A CLA 180 d BlueEFFICIENCY Edition a maga 80 kW (109 lóerő) teljesítményével és 89 g/km CO2-kibocsátásával rendkívül hatékony, várhatóan rengeteg cégnél döntekem majd a modellváltozat beszerzése mellett. A frissítés változtatott a legerősebb kiadáson is, a CLA 45 4MATIC AMG coupé és a Shooting Brake modellek külső megjelenésükben még dinamikusabbak lettek, és a belső terük is magas minőségérzetet nyújt: 280 kW (381 lóerő) maximális teljesítménnyel és 475 Nm forgatónyomatékkal ezek a modellek a kategória legjobb teljesítményű gépjárművei közé tartoznak.

“A kecskeméti Mercedes-Benz gyár rastatti (Németország) testvérgyárunkkal együttműködve jelentősen hozzájárul a kompakt autók termelésének bővüléséhez. A modellfrissített CLA és a CLA Shooting Brake gyártásának megkezdésével ismét sikeresen teljesítettünk a kompakt autók világszerte működő gyártási hálózatán belül. A CLA, valamint CLA Shooting Brake modelleket a világ összes piacára kizárólag Kecskeméten gyártjuk“ – hangsúlyozta Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezetésének elnöke.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle