Connect with us

technokrata

A BMW ezzel ütné ki a nyeregből a Teslát

i3bmw

Garázs

A BMW ezzel ütné ki a nyeregből a Teslát

Már készül az új elektromos BMW.

Kétségtelen tény, hogy a gépjárművek piacán az elkövetkező időszak az elektromos és önvezető járművekről szól majd. A BMW az i sorozattal már betette a lábát a területre, a legújabb információk szerint pedig tovább erősítenék majd a jelenlétüket ezen a piacon. A bajor gyártó éves közgyűlésén maga Harald Krüger, a BMW vezetője beszélt arról, hogy 2021-ig piacra akarnak dobni egy olyan i sorozatú modellt, amely nemcsak elektromos, de teljesen önálló közlekedére is alkalmas lesz.

i3bmw

Az egyelőre csak i NEXT néven emlegetett típusról más információt sajnos nem tudtunk meg, de valószínűleg nem lövünk nagyob mellé, ha azt mondjuk, hogy a  Tesla Model S konkurensén dolgozik a BMW. Az ugyanakkor már most biztos, hogy nemcsak azok járnak jól az i NEXT-tel, akik a közeljövőben elektromos BMW-be ruháznának be, hanem azok is, akik a bajor gyártó olcsóbb modelljeit szeretnék majd megvásárolni, hiszen a techológiai csemegék biztosan leszivárognak majd az olcsóbb méretosztályokba.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd