Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem volt mindennapi a Ferrari Racing Days a Hungaroringen

Garázs

Nem volt mindennapi a Ferrari Racing Days a Hungaroringen

A négyszeres Forma-1-es világbajnok és jelenlegi Scuderia Ferrari pilóta, Sebastian Vettel rajongók ezrei előtt tartott látványos bemutatót egy Scuderia Ferrari F2012-es versenyautóval a Hungaroringen.

Ez volt az első alkalom, amikor a német pilóta Scuderia Ferrari autóval száguldott Mogyoródon, ahova pontosan egy hónap múlva tér majd vissza az idei Forma-1-es versenyre. Vettel a Ferrari Racing Days keretében lépett a 4,4 kilométeres pályára, ahol számos izgalmas Ferrari Corse Clienti programot, többek között a Ferrari Challenge Europe harmadik fordulóját is megtekinthették a látogatók.

A nap legizgalmasabb pillanata akkor következett, amikor Vettel beindította Shell V-Power Nitro+ verseny-üzemanyaggal és PurePlus technológiát tartalmazó Shell Helix Ultra kenőanyaggal feltöltött Scuderia Ferrariját.

Vettelt egész nap hatalmas érdeklődés övezte, és szerte a világból érkeztek újságírók, hogy láthassák a világbajnok pilótát. A médiától érkező számos kérdésre válaszolt, részt vett fotózáson és találkozott a Shell VIP vendégekkel, akik közül néhánynak életre szóló élményben lehetett részük, hiszen a pilóta utasaként egy Ferrari F12berlinettával száguldhattak végig a Hungaroringen.

“Nagyon élveztem a mai vezetést a versenypályán, és jó volt látni, hogy ennyi rajongó eljött. Ritkán adatik meg, hogy csak úgy, szórakozásból vezethetek egy Forma-1-es Ferrarit és valami különlegeset mutathatok a rajongóknak. Örülök, hogy a Shell vendégeknek néhány körrel emlékezetes pillanatokat szerezhettem, és ez számomra jó alkalom volt, hogy kifejezzem hálámat, amiért a Shell üzemanyagai és kenőanyagai hozzájárulnak az SF15-T autóm teljesítményéhez a pályán.” – Sebastian Vettel Scuderia Ferrari pilóta

Több mint 1 500, közép-kelet-európai töltőállomáson dolgozó Shell alkalmazott találkozhatott Sebastian Vettellel és követhette őt, valamint a többi Ferrari autót a versenypályán, amint bemutatták a Shell V-Power Nitro+ üzemanyagok kiváló teljesítményét. A Shell üzemanyag-szakértők számos kreatív előadásának köszönhetően a töltőállomáson dolgozó shellesek egyedülálló módon kaphattak átfogó képet a Ferrarival közösen fejlesztett üzemanyagok teljesítményének előnyeiről.

“Nagy örömünkre szolgált, hogy Sebastian is csatlakozott hozzánk és segített megjutalmazni a Shell dolgozóinkat kitartó munkájukért és odaadásukért. Már több éve csodálatos az együttműködésünk a Scuderia Ferrarival, az ilyen események valóban megmutatják a partnerségünk erejét és sikerességét. Ez a hétvége azt is fémjelzi, hogy mennyire lelkes és elkötelezett a Shell amellett, hogy biztosítsa a legjobb üzemanyagokat és kenőanyagokat a Ferrarinak, amely hozzájárulhat a versenypályán elért sikerekhez. Biztos vagyok benne, hogy a töltőállomáson dolgozó kollégáink is átadják ezt a lelkesedést a vásárlóinknak a benzinkútjainkon az egész régióban. “Petr Prazsky, General Manager, Shell Kiskereskedelmi üzletág – Közép-Kelet-Európa.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés