Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezérigazgatót kapott a Magyar Suzuki Zrt.

Garázs

Új vezérigazgatót kapott a Magyar Suzuki Zrt.

Mai hatállyal Naoyuki Takeuchi tölti be a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatói pozícióját. Ryoichi Oura visszatér szűkebb szakterületéhez, és gyártásért felelős első számú vezetőként folytatja munkáját.

A Suzuki Motor Corporation mai hatállyal a Magyar Suzuki Zrt. igazgatóságának tagját, Naoyuki Takeuchit nevezte ki a vállalat vezérigazgatójának. Az új vezérigazgató Ryoichi Ourát váltja, aki az elmúlt egy esztendőben a termelés közvetlen irányításának megtartása mellett látta el a vezérigazgatói feladatokat.

Ryoichi Ourát 2014 májusában nevezték ki vezérigazgatónak. Az elmúlt évben Ryoichi Oura irányításával a Magyar Suzuki Zrt. sikerrel készítette elő és indította be a Suzuki új globális modellje, a Vitara gyártását és forgalmazását; vezérigazgatóként kettős szerepben egyszerre irányította a termelést és a vállalat általános ügyeit a Vitara előkészítése és bevezetése során.

Azt követően, hogy a Vitara sorozatgyártása és forgalmazása 2015. március 5-én elindult, a társaság általános irányítását Ryoichi Oura Naoyuki Takeuchinak adja át. A vállalat ezzel visszatér a jól bevált szervezeti rendhez, és ismét szétválasztja a termelés irányítását és a vezérigazgatói feladatkört. Ryoichi Oura saját szakterületén folytatja a munkát a termelés vezetőjeként és az igazgatóság tagjaként, hogy minden erejét és szaktudását a Vitara iránti kereslet révén gyors ütemben felfutó termelésnek szentelhesse.

Naoyuki Takeuchi gépészmérnökként diplomázott a Yamanashi Egyetemen, 1980 óta dolgozik a Suzuki-vállalatcsoportnál. A Magyar Suzuki Zrt.-hez 2012-ben érkezett, vezető mérnökként vett részt a jelenlegi Swift fejlesztésében, mostani kinevezéséig a beszerzési és minőségirányítási igazgató pozícióját töltötte be a vállalatnál. Az új vezérigazgató 60 éves, nős, két fia van.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés