Connect with us

technokrata

Gondoltad volna? Világszerte egyre népszerűbbek a flottaautók

Garázs

Gondoltad volna? Világszerte egyre népszerűbbek a flottaautók

Egyre nagyobb a kereslet a flottaautók iránt – erre engednek következtetni a nemzetközi, valamint a hazai flotta- és gépjárműkezelés terén piacvezető LeasePlan 2014-es évre vonatkozó, most közzétett adatai. A LeasePlan Hungária Zrt. flottájának mérete például 8,4%-kal nőtt, míg saját tulajdonú flottájuk finanszírozott összértéke 11,3%-os növekedést mutatott. A hollandiai székhelyű LeasePlan tavaly összesen 14%-kal növelte nettó árbevételét, és a 2013-as 1,37 millió autóhoz képest tavaly már 1,42 millió általuk kezelt járművet lehetett látni az utakon.

2014-ben emelkedett a felhasználók elégedettsége is, melynek köszönhetően a LeasePlan a tavalyi év végére még több autót és még nagyobb piacot tudhatott magáénak. Az éves adatok szerint a nagy, nemzetközi ügyfelekkel foglalkozó LeasePlan International (LPI) 18.000 járművel gazdagodott, ami már közel 400.000-es flottát jelent; a LeasePlan pedig összesen 1,42 millió autót kezel világszerte.

A LeasePlan Hungária Zrt. mutatói is növekedésnek indultak a tavalyi év folyamán: flottaméretük 8,4%-kal bővült, saját tulajdonú flottájuk finanszírozott összértéke pedig 11,3%-os növekedést mutatott. Földrajzilag a LeasePlan Canadának köszönhetően a flottakezelő már egész Észak-Amerikát lefedi, a LeasePlan Turkey-vel pedig teljes tulajdonjogot szerzett Törökországban. Így már 5 földrész 32 országában van jelen a vezető gépjárműkezelő, és az idei évre további növekedési tervei vannak.

A terjeszkedés mellett a LeasePlan célkitűzése olyan újabb innovációs megoldások kidolgozása, melyekkel a legjobb szolgáltatást biztosíthatja a cégautót használók számára. „A WebSzerviznek például jelentős figyelmet szenteltünk itthon, Magyarországon, hiszen rendkívül hasznos funkciókkal bír: az online szolgáltatás felhasználóbarát felületével biztosítja, hogy a gépjárműhasználók és a flottamenedzserek szervizigényeiket gyorsan és egyszerűen adhassák le – a LeasePlan Mobilapplikációja segítségével immár akár okostelefonjukról is –, illetve nyomon követhessék a szervizelés státuszát” – fogalmazott Roelof Hansman, a LeasePlan Hungária Zrt. vezérigazgatója a fejlesztésekkel kapcsolatban. A cég szakértői jelenlétének fókuszában a balesetek csökkentése, az üzemanyag-megtakarítás és a károsanyag-kibocsátás minimalizálása állnak, amelyekkel hatékony segítséget nyújt a flottamenedzsereknek a flottaköltségek csökkentéséhez.

„A LeasePlan a flottamenedzselést és a vezetői mobilitást igyekszik egyre egyszerűbbé tenni, és ez a törekvés hozzájárult remek 2014-es eredményéhez is. […] A teljesítménymutatók a LeasePlan csoport sokszínű piaci lefedettségének előnyeiről számolnak be. A folyamatos kihívások mellett a LeasePlan az alkalmazottaira jellemző kötelességtudatnak és találékonyságnak köszönhetően volt képes ilyen nagyszerű eredményeket produkálni” – fejtette ki véleményét Vahid Daemi, a LeasePlan vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő