Connect with us

technokrata

Felállhat a padlóról a Spyker

0130_spyker_venator_1

Garázs

Felállhat a padlóról a Spyker

Visszatérhet a neves sportkocsigyártó.

Számtalan szomorú történetről hallani manapság az autóiparban. Nemrég még ezek közé tartozott a holland sportkocsigyártó, a Spyker csődje is, azonban egy váratlan fordulattal most úgy tűnik, a különleges négykerekűeket kínáló márka mégis talpra állhat.

A Spyker fellebbezést ugyanis elfogadták, és a csődöt kimondó határozatot megsemmisítették, amit annak köszönhetnek, hogy az utolsó pillanatban mégis sikerült találniuk egy finanszírozási lehetőséget. A gyártó persze még így sincsen teljes biztonságban, csupán visszakerült a kifizetési moratórium státuszába, aminek keretein belül azonban ismét működhetnek és új üzleti tervet alakíthatnak ki.

0130_spyker_venator_1

A vezérigazgató, Victor Muller pedig felettébb pozitívan áll a helyzethez, hiszen elmondása szerint akár ebből a kutyaszorítóból is heteken belül kimászhatnak. Mindez egyébként a hitelezőkkel való megegyezéstől függ, melyben nagyon bízik a vezető – nem is csoda.

Muller úr egyébként azt is elárulta, hogyha sikerült egyezségre jutni, akkor végre piacra dobhatják majd a B6 Venator névre hallgató modelljüket, valamint beolvadhatnak majd egy amerikai kézben lévő manufaktúrába, mely az elektromos repülés területén tevékenykedik. A vezérigazgató egyelőre nem árulta el, hogy melyik cégről van szó, de amennyiben valóban egy villanyos megoldásokkal foglalkozó vállalattal egyesülnének, úgy hamarosan akár elektromos hajtáslánccal szerelt Spykerekkel is találkozhatunk majd. Előbb azonban a megegyezésnek kell létrejönnie.

Forrás: Autó PultSzólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő