Connect with us

technokrata

Okossá tenné autóinkat a Parrot

Garázs

Okossá tenné autóinkat a Parrot

A RNB6-on az Android Auto és az Apple Carplay is elérhető lesz.

A Parrot drónjai és hangrendszerei talán ismertebbek, mint autós rendszerei, de a minap bemutatott RNB6 felkeltette érdeklődésünket. A még elnevezésre váró eszköz autóink középső konzoljában foglalhat helyet, és gyönyörű 720p-s IPS Pro érintőképernyőjével biztosan lenyűgöz majd bennünket.

Az eszköz azonban több, mint egy egyszerű navigáció, vagy szélvédőre rögzíthető tablet. Négy 55 wattos erősítőt és egy 1080p-s kamerát is magáénak tudhat. Rendszere egy kicsit módosított Android 5.0, mely médialejátszást, navigációt, telefont, kamerát, légkondi beállítást, parkoló asszisztenst, és különböző autó diagnosztikát is nyújt.

A hangvezérlés természetesen része a szoftvernek, és kiemelhető, hogy az Apple CarPlay és az Android Auto is elérhető lesz rajta, melyekkel iOS-es és androidos okostelefonjainkat is irányíthatjuk. A különböző autó modellekhez előre beállított preseteket tölthetünk le, így már nem kell szenvednünk a kompatibilitási problémákkal sem. Sajnos a megjelenés dátumát és a termék árát még nem árulták el.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák