Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vegyünk elektromos autót?

Garázs

Vegyünk elektromos autót?

Az AT&T Foundry új eszköze számos fontos kérdésben lehet a segítségünkre.

Egy elektromos autó megvásárlásánál számtalan új kérdés merülhet fel a vásárlókban. Megéri beruházni egy ilyen járműre? Mennyit tudok majd menni vele egy töltéssel? Tényleg olcsóbb lesz a fenntartása?

Nos, az AT&T Foundry új eszköze nagy segítség lehet, ha éppen elektromos autót szeretnénk venni. A startup egy olyan Heads Up Displayt (HUD) fejlesztett ki, mely azt szimulálja, milyen lenne egy elektromos járművet használni. Különböző mozgásérzékelő és helymeghatározó szenzorának köszönhetően képes szimulálni az akkumulátor töltöttségi szintjét a megtett úthoz igazodva.

A könnyű és kicsi kialakításának köszönhetően, könnyedén felhelyezhetjük a műszerfal fölé, így nyomon követhetjük vajon milyen érzés lenne, ha meg lennének számolva kilométereink. Ez fontos terület a e-autóknál, ugyanis a töltőállomások még nincsenek kiépülve, így bizony számos vásárló igényéhez és életviteléhez nem passzol ez a koncepció. A projekt még kezdeti stádiumban van, ezért még árat és elérhetőséget sajnos nem tudunk közölni, azonban ha hasonló kérdések foglalkoztatnak minket, mindenképpen érdemes lesz beszerezni egy ilyen eszközt a jövőben.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés