Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Lexus mókás videóval szól be az elektromos autózásnak

Garázs

A Lexus mókás videóval szól be az elektromos autózásnak

Nem mindennapi videóval szól be a BMW-nek a japán gyártó.

A nemrég frissítésen átesett Lexus CT200h tesztünk szerint is „úgy gyors, hogy lassú és úgy kényeztet, hogy közben éberen tart”. Hatótávban viszont nem ismer akadályt, ellentétben a hosszú utakon meglehetősen lassú elektromos autókkal. Legújabb rövidfilmjükben a japánok a BMW i3 ellen emelnek szót, játékos és vicces módon.

A kerettörténet egyszerű: nyolc barát az egyikük fiának születése alkalmából ünneplést tervez Las Vegas-ban, ahová két autóval indulnak. A Lexus 200h-s és a még lelkesebb BMW i3-as csapat egyszerre indul el, ám az egyikük úgy ér oda, hogy abból a Másnaposok c. filmben látott mértékű ünneplés kerekedjen. A videó önmagáért beszél:

http://youtu.be/NrIAU6r1yjE

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a jelenleg éppen tesztünkön vendégeskedő i3 városi tempóval, dugó nélkül gond nélkül teljesíti a gyártó 160-190 kilométeres hatótáv-vállalását, a hosszabb túrákat tervezők pedig kérhetnek bele kéthengeres aggregátot, ami kb. 300 kilométerre növeli a hatótávot, szükség esetén pedig kétperces tankolásokkal bármikor 150 kilométerekkel megfejelhetjük azt. Ráadásul a gyártó tervez egy nagyobb tank opciót is a kb. másfélmilliós aggregát mellé. A videó tehát mókás, a kritika viszont nem feltétlenül jogos.

Forrás: Autó Pult

 



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés