Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az ígéret szép szó – az első fotó a Mercedes új luxuskupéjáról

Garázs

Az ígéret szép szó – az első fotó a Mercedes új luxuskupéjáról

Ahogyan az lenni szokott, a Mercedes-Benz sem tudta teljes titokban tartani a Genfi Autószalonra szánt újdonságát, az S-osztály Coupét.

Azok után, hogy a Daimler egyik múlt heti rendezvényén már – igaz csak nagyon rossz minőségben – lencsevégre kapták a prezentációban feltűnő új generációs luxuskupét, a hamarosan esedékes bemutatkozás előtt most egy egészen éles fotót vizsgálhatunk meg nagy örömünkre.

A kitűnő minőségű képen jól látszik, hogy a németek ígérete szerint valóban a tavalyi Frankfurti Autószalonon bemutatott S-osztály Coupe Concept szériára finomított változatát kapjuk meg. Az elegáns óriás kétajtós nagy valószínűséggel négyajtós testvérének erőforrásait fogja örökölni, és természetesen számíthatunk az AMG által felpaprikázott S63 és S65 változatokra is.

0210_scoupe

Az utastérben nem számíthatunk akkora változásra, mint az autó külsejét illetően. Annyit tudni, hogy a nagy S-ben megtalálható analóg óra nem kap majd helyet a kupéban, és a felettébb elegáns, ám kevésbé sportos kormánykereket is áttervezik a dinamikus külsőhöz illő módon. Olyan változásokra kerülhet még sor itt, mint a műszerfalon lévő fabetétek újragondolása még több alumínium elem felhasználásával.

Rövidesen sor kerül a típus premierjére, hogy tovább gerjessze a feszültséget az autó körül, mielőtt az a nagyközönség előtt is bemutatkozik a márciusi Genfi Autószalonon. Természetesen mi is ott leszünk, és amint tudunk, részletes információkkal szolgálunk majd Önöknek.

Forrás: Autó Pult



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés