Connect with us

technokrata

Dögös lesz az új Suzuki SX4

20120928083609.jpg

Garázs

Dögös lesz az új Suzuki SX4

A Párizsi Autószalonon mutatta be a Suzuki az SX4 helyére lépő S-Cross tanulmányt.

Alaposan megöregedett már az Esztergomban gyártott Suzuki SX4, a japánok egy divatos, a kor igényeit kielégítő modellel szeretnék lecserélni a kis crossovert. Hogy milyen lehet az utód, arról a Párizsban leleplezett S-Cross tanulmány árulkodik.

A szériamodell biztosan nem lesz annyira futurisztikus, mint a showcar, de ha csak néhány megoldását megőrzi a Suzuki, már akkor is óriási előrelépés lesz az SX4-hez képest. Az S-Cross fejlesztése nagy erőkkel zajlik, az álcázott prototípusokat már Európa több pontján is lefotózták.

A kémfotók szerint a tanulmány alapformája megmarad a szériagyártásra, de a krómdíszek, LED-es fényszórók és egyéb mutatós kiegészítők hagyományos alkatrészeknek adják át a helyüket. A tanulmányautó hossza 431, szélessége 184, magassága 160, tengelytávja 260 centiméter. Ez azt jelenti, hogy fél kategóriával nagyobb lett az SX4-nél, a hossza 29, szélessége 11, magassága 1,5, tengelytávja 10 centiméterrel nőtt meg. Erősen valószínű, hogy az SX4-utód is az esztergomi gyárban készül majd, de erről még nincs hivatalos információ.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom