Connect with us

technokrata

Duplaturbós dízel a frissített Opel Astrában

20120618082909.jpg

Garázs

Duplaturbós dízel a frissített Opel Astrában

Megújul az Opel Astra, kétliteres dízelmotor is megjelenik a kompaktban.

Csak hátulról mutatta meg az Opel az Astra új négyajtós változatát néhány nappal ezelőtt, a németeknek jó okuk volt a titkolózásra. A szedán megjelenésével együtt az ötajtós és a kombi is felfrissül, az ezzel kapcsolatos adatok azonban csak most váltak hivatalossá. Formailag a háromajtós GTC-hez igazították hozzá a többi modellt, a frissített arc sportosabb benyomást kelt.

A kissé módosított hátsó résznek köszönhetően valamivel szélesebbnek tűnik az ötajtós Astra, a megújult modellhez friss alufelnik is készültek. A többitől eltérő megjelenéssel készülnek azok a modellek, amelyekbe az új, 195 lóerős, kétliteres duplaturbós dízelmotor kerül, ezeknek hűtőrácsa, lökhárítói és kipufogóvégei is különböznek a többi változattól. Az utastérben új anyagokat, színeket és jobb minőségű dekorbetéteket használtak.

Az Insigniából már ismert, duplaturbós motor ősztől rendelhető, legnagyobb nyomatéka 400 Nm. További motorikus újdonság, hogy az 1,4 literes, turbós benzines automatikus túltöltés funkciót kapott, amely a csúcsnyomatékot átmenetileg 200-ról 220 Nm-re emeli. Több motorhoz hatfokozatú automata válik rendelhetővé, a szedánhoz bejelentett feláras extrák az ötajtóshoz és kombihoz is kérhetők.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák