Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországról kap tükröket az új Porsche

Garázs

Magyarországról kap tükröket az új Porsche

Magyarra cserélte német beszállítóját a Porsche, Mosonmagyaróváron készülnek az új tükrök.

A Porsche számára gyárt visszapillantó tükröket az SMR Automotive Mirror Technology Bt. – közölte az indiai tulajdonú, mosonmagyaróvári társaság vezérigazgatója. Tibori Pál-Levente elmondta: tavaly novemberben keresték fel a Porsche illetékesei a gyárat, majd néhány héttel később jelezték, hogy az SMR-re cserélik le eddigi, németországi beszállítójukat.

A tervezés idején Cajun néven futó, majd Macanra átkeresztelt kompakt SUV tükrei készülhetnek a magyarországi gyárban. A fejlesztés központja az SMR győri laborja – tette hozzá. Már tervezik a tükrök gyártósorát, amelynek összeszerelése azt követően kezdődhet meg, hogy a Porsche jóváhagyta a tükrök tervét.

“Az évi 150 ezer tükör 14 milliós éves termelésünk kis hányada, de segít elérni tervünket, hogy 2013-ra száz százalék közelébe emelkedjen tavaly ősszel felavatott mosonmagyaróvári üzemünk kihasználtsága” – jegyezte meg a vezérigazgató, megemlítve: bíznak abban, hogy további Porsche-típusok beszállítói szerződését is elnyerik a jövőben. 

Az SMR (Samvardhana Motherson Reflectec) a 2010-es üzleti évben 2,7 milliárd dolláros forgalmat elkönyvelő Samvardhana Motherson Group tagja. A vállalatcsoport minden ár-, és járműkategóriában gyárt külső és belső tükröket. Észak-Amerika, Európa, Ázsia és Ausztrália szinte minden autógyárának beszállítója.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés