Connect with us

technokrata

150 lóerős motorokkal jön az új Outlander

20120309083500.jpg

Garázs

150 lóerős motorokkal jön az új Outlander

A Genfi Autószalonon bemutatkozott a Mitsubishi Outlander harmadik generációja.

Kiderült minden hivatalos adat a Mitsubishi Outlander harmadik generációjáról. Tavaly, a Tokiói Autószalonon kiállított PX-MiEV tanulmánnyal már jelezték a japánok, hogy milyen lesz az autó formavilága, a genfi premier így nem tartogatott túl sok meglepetést.

Csupán a front részt finomították a dizájnerek és a tanulmányautós elemeket hagyományosakra cserélték, az alapkarakter azonban maradt. Őszintén szólva nincs túl sok fantázia a formában, kicsit batárszerű lett az öt- vagy hétszemélyes kialakítással rendelhető autó.

Az új Outlander 4655 milliméter hosszú, 1800 milliméter széles és 1680 milliméter magas, tengelytávja 2670 milliméter. Ezek az adatok pontosan megegyeznek a kifutó generáció számaival. Európában 150 lóerős (195 Nm), kétliteres benzinessel és szintén 150 lóerős (380 Nm), 2,2 literes dízellel lesz kapható, első- és összkerékhajtású változatban egyaránt.

A benzinmotor ötfokozatú kézi váltóval vagy fokozatmentes CVT-vel, a dízel hatfokozatú kézi vagy hatfokozatú automata váltóval rendelhető. Utóbbi verzió kivételével alapfelszerelés a start-stop rendszer. 2013 elején jön a konnektoros hibrid változat, kétliteres benzinessel és tengelyenként egy-egy villanymotorral. Az új Outlander nyártól kapható, először Oroszországban jelenik meg.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle