Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Chevrolet Cruze kombi

Garázs

Itt a Chevrolet Cruze kombi

A Genfi Autószalonon kombival bővül a Chevrolet Cruze kínálata. Minden változat felfrissül.

Nyilvánosságra hozta az első fotót a Genfi Autószalonon debütáló Cruze kombiról a Chevrolet. Már nyáron elkezdődik az új modell értékesítése, amely a harmadik karosszériaváltozat a szedán és az ötajtós után.

A kombi bemutatásával egyidejűleg a teljes Cruze sorozat felfrissül, lecserélik az első lökhárítót, módosítanak a fényszórókon és új alufelnik jelennek meg. Az utastérben a középkonzolon változtatnak, illetve jobb minőségűre cserélik az anyagokat. A drágább modellekben megjelenik a MyLink rendszer, amelyet okostelefonokkal lehet párosítani, további extra a kulcsnélküli indítás és a motorindító gomb bevezetése.

Az első pillantásra sablonosnak tűnő kombi 4,68 méter hosszú, ezzel jócskán ráver a 4,51 méteres ötajtósra és 4,6 méteres szedánra. A csomagtartó 500 literes, az üléstámlák ledöntésével 1500 literesre bővíthető. A kombi motorkínálata megegyezik a többi változatával, vagyis az 1,6-os, 1,8-as és 1,4-es turbós benzines mellett 2,0 és a frissen bevezetett 1,7 literes dízellel lesz rendelhető.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés