Connect with us

technokrata

Az első hivatalos képek az új Porsche 911-ről

Garázs

Az első hivatalos képek az új Porsche 911-ről

Kiszivárogtak az első gyári képek a Porsche 911 új generációjáról.

Csak Frankfurtban mutatkozik be a nagyközönségnek a következő Porsche 911, de az első hivatalos képek már most kiszivárogtak a sportkocsiról. Ahogy arra számítani lehetett, az új modell nagyon hasonlít a kifutó generációhoz, a Porsche nem változtatott sokat a jól bevált formaterven.

Újdonság, hogy a fényszórók alá réseket vágtak, ezekben LED-es nappali fények ülnek, a külső visszapillantókat az ajtólemezre csavarozták. Futurisztikusabbak lettek a hátsó lámpák, a vékony LED-es egységek tökéletesen passzolnak az átszabott hátsó részhez. Az utastér emlékeztet a Panamerára, de megvan az önálló hangulata.

Az új 911-es 56 mimmiméterrel hosszabb a 997-esnél, ebből 10 milliméter jut a tengelytávnak a tágasabb utastér és az évek múlva bemutatkozó hibrid hajtás kedvéért. A karosszéria alumíniumból és nagyszilárdságú acélból készül, így merevebb és 55 kg-mal könnyebb. 

A Carrera alapváltozata kétszáz köbcentiméterrel kisebb, 3,4 literes, közvetlen befecskendezéses, start-stop elektronikával kiegészített, hathengeres bokszer farmotorja 350, a Carrera S 3,8 literese 400 lóerős. Az erőátvitelt világújdonságként egy ZF gyártmányú, hétfokozatú kézi váltóra bízták, amely mellett a szintén hétfokozatú duplakuplungos PDK választható opcióként.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin