Connect with us

technokrata

Láthatatlanul frissül az Opel Insignia

Garázs

Láthatatlanul frissül az Opel Insignia

Csak műszaki módosításokat hajt végre az Opel az Insignián.

Külsőre nem, csak műszakilag újul meg a 2012-es modellévre az Opel Insignia. Eltekintve az új Luxor metálfényezéstől és áttervezett felniktől, a karosszéria érintetlen marad, megjelenik viszont két új szórakoztató rendszer, amelyek már SD-kártyán tárolják a navigációs térképeket a könnyebb frissíthetőség végett.

Továbbfejlesztik a kamerarendszert, amely már nemcsak a táblákat ismeri fel, hanem lehetséges ütközésre is figyelmeztet. Lecserélik az 1,8 literes benzinmotort, 1,4-es, turbós Ecoflex kerül a helyére 140 lóerővel és 200 Nm-es nyomatékkal. Hatfokozatú kézi váltóval, start-stop rendszerrel, légáramlást segítő alsó burkolatokkal és alacsony gördülési ellenállású abroncsokkal érkezik a modell, így átlagfogyasztása mindössze 5,7 liter (kombi: 5,9 liter).

Az összkerékhajtású modellekben 220-ról 250 lóerősre erősödik a kétliteres turbómotor, nyomatéka 350-ről 400 Nm-re ugrik. Hála a start-stop rendszernek, a fogyasztás a teljesítménynövekedés ellenére fél literrel, 8,4-re csökken. Szintén fél literrel csökken a fronthajtású modellek étvágya is, ezekben marad 220 lóerős a blokk 7,6 literes fogyasztással.Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

ThinQ
MIO

Kütyük

Brutális Black Friday akciók a MIO-tól

2019. november 15. péntek
montblanc

Kütyük

Mindössze 16 darab készült ebből a zsebórából

2019. november 15. péntek
ETERNUS

Kütyük

Megjelent a új generációs ETERNUS tároló család

2019. november 13. szerda
P30 Pro

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett a legjobb kamerás okostelefon

2019. november 13. szerda

Dotkom