Connect with us

Lapáton Schumi menedzsere, Sutil mészárolt

20110513121141.jpg

Garázs

Lapáton Schumi menedzsere, Sutil mészárolt

Tökös Forma-1-es pilóták: Hülkenberg, Hamilton, Sutil.

Nico Hülkenberg kirúgta menedzserét, Michael Schumacher egykori mentorát.

A fiatal pilóta tavaly egy emlékezetes pole pozíciót szerzett év végén Brazíliában, a Williams mégsem adott neki szerződést, helyette a Force India tesztpilótája lett. Ezért kellett mennie Webernek, aki Schumi pátyolgatásával alapozta meg önmaga és talán dédunokái egzisztenciáját is. Hülkenberg eztán magát menedzseli, amiben segít neki volt PR-ese, Timo Gans.

Egy francia lap szerint Lewis Hamilton előszerződést kötött a Red Bullal a 2013-as idényre, ám közben tárgyal a McLarennel is. A brit világbajnok és Martin Withmarsh kölcsönösen nyomást gyakorol: a csapatfőnök szerint Hamilton elkapkodta a Török Nagydíj elejét, előrébb végzett volna, ha nyugodtabb.

A hírek szerint Adrian Sutil, a Force India pilótája lerendezte a Lotus Renault vezetőségét egy bárban, a Kínai Nagydíj után. A lap állítja: az adrenalindús német sofőr egy üveggel megsebesítette Eric Lux csapatfőnököt, ám Genii Capital tulajdonos menekült el vérző nyakkal, majd a török GP-n már Gerard Lopez ügyvezető nyakán éktelenkedett egy forradás.

May the Force be with you, Adrian!

Az ESPN ugyanakkor kizárólag Lux-Sutil konfliktusról beszél, nem említ vérző tulajt és a forradást is Lux nyakán látta, így már inkább összeáll a kép. Sutil maga csak annyit mondott: teljesen vétlenül sérülést okozott valakinek, de mivel magánemberként járt a bárban, nem árul el többet, hiába is kérdezik.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom