Connect with us

Hirdetés

technokrata

F1.zip: Beszólás és ManUnited

Garázs

F1.zip: Beszólás és ManUnited

Marad két Lotus, Button ragaszkodik a McLarenhez, Buemi beszólt. F1-hírek röviden.

Egyelőre nem akarja átnevezni a Team Lotust Tony Fernandes. A tulajdonos a héten vásárolta fel a Caterham sportautógyártót, a GP2-es csapatát pedig már át is nevezte.

“Megvárom a bíróság döntését. Az emberek azt mondják, van már Lotus a Forma-1-ben, de a fociban is lehet választani a Manchester United és a Manchester City közt. Szerintem ez pont ugyanolyan” – közölte Fernandes.

Jenson Button a McLarennél maradna pályafutása végéig. A brit világbajnok szerződése 2012 végéig szól, de már idén nyáron tárgyalni kezd a csapattal a hosszabbításról.

Button nem mozdulna a McLarentől

Martin Whitmarsh csapatfőnök szerint a McLaren sok apró újítással készül a jövő hétvégi Török Nagydíjra, elsősorban aerodinamikai téren.

A Toro Rossónál a szezon előtt nyíltan megmondták: amelyik pilótájuk nem teljesít megfelelően, bármikor leválthatják Daniel Ricciardo teszterrel. Sebastien Buemi nem ijedt be: “Ellentétben a csapattársammal (Jaime Alguersuari), én sosem teljesítettem rosszul.” A két versenyző már korábban is sarazta egymást.

Bernie Ecclestone több időt adna a Bahreini Nagydíj pótlásáról való döntésnek. Az idénynyitót elsöpörte a forradalom, a futam idei versenynaptárba illesztéséről május 1-én kellene dönteni, de a sportág irányítója júniusra tolná a határidőt.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés