Connect with us

Hirdetés

technokrata

Alonsót nem érdekli, hogy kikapott Petrovtól

Garázs

Alonsót nem érdekli, hogy kikapott Petrovtól

Lemaradt a dobogóról a ferraris, de szerinte többre úgyse lett volna képes a Forma-1 nyitányán.

Negyedik helyen zárt a Forma-1 idénynyitóján Fernando Alonso. A kétszeres világbajnok előtt ugyanúgy Vitalij Petrov végzett, mint a tavalyi utolsó futamon, ahol a ferraris elvesztette a harmadik vb-címét.

“Az újságíróknak nagyon érdekes, hogy Petrovval versenyeztem, de én inkább a tükröt néztem, mert a vb egyik esélyese jött mögöttem” – jelentette ki a spanyol. “A negyedik hellyel pontokat vesztettem Hamilton és Vettel mögött, de a Petrovval szemben bukott pontok nem stresszelnek annyira.”

A Ferrari a hétvégén nem tudta tartani a Red Bull és a McLaren tempóját, így Alonso szerint a negyedik pozíciónál sokkal többre nem is számíthatott.

“Nagyon jól rajtoltam, Button mellé értem, Petrov pedig megpróbálta oldalra tolni Buttont az első kanyarnál. A McLaren ezért engem tolt arrébb, ám ez nem probléma” – elemezte a futamot a ferraris.

“Csak egy peches helyzet volt, ami a versenyen nem sokat változtatott, bár kicsit izgalmasabbá tette: ahelyett, hogy az ötödik kockából indulva lettem volna negyedik, a tizedik helyről végeztem ott. Csak kellett néhányat előznöm pluszban.”



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés