Connect with us

Hirdetés

technokrata

Beckham menedzsere jött, az orr mehet – F1.zip

Garázs

Beckham menedzsere jött, az orr mehet – F1.zip

Kobajasi a tragédiáról, őszintén gyors Sauber – hét nap a Forma-1-ben.

Lewis Hamilton leváltotta apját, Anthonyt a menedzseri poszton, helyette Simon Fuller ügynökségével fog dolgozni. A cég többek között David Beckham és Andy Murray ügyeit intézi.

Pénteken ünnepelte a születésnapját Timo Glock. A Virgin 1982-es születésű pilótája a 2008-as Magyar Nagydíjon második lett, egy évre rá az Európa GP-n a leggyorsabb kört futotta – mindkétszer még Toyotával.

Bánat és bizakodás a Saubernél

Kobajasi Kamui idénykezdetét beárnyékolja a hazáját sújtó természeti katasztrófa. Japán történetének egyik legnagyobb földrengésében és az azt követő szökőárban több ezren haltak meg, sokan pedig mindenüket elvesztették.

“Nehéz elhinni, hogy a valóság most zordabb a legsötétebb katasztrófafilmeknél. Megpróbálok minél jobban teljesíteni, ami talán némi reményt és jó hírt jelent néhány embernek” – fogalmazott a Sauber pilótája.

Közben a svájci csapatnál optimizmus is leledzik, Sergio Perez például megnyerte a harmadik barcelonai tesztnapot. A Sauber tavaly is remekelt az edzéseken, aztán a futamokon már kevésbé. James Key technikai igazgató szerint viszont autójuk mostani gyorsasága “igazán őszinte”.

Tanácsadó a magas orr ellen

Az F1 szabályainak tiltania kellene az emelt orrú kocsikat, így lehetne elkerülni a Mark Webber tavalyi balesetéhez hasonlókat – állítja a Nemzetközi Autósport Szövetség technikai tanácsadója, Andy Mellor.

Zaj, kipufogó, meglepetések

Bernie Ecclestone erősen ellenzi a 2013-tól tervezett kisebb motorokat, az F1 irányítója szerint zajra és Ferraria van szüksége a sportágnak.

Ross Brawn szerint az előrefelé kivezetett kipufogó a kettős diffúzornál is hasznosabb találmány, ráadásul teljesen szabályos.

A Red Bull állítja: eddigi legjobb felkészülésén van túl. Ráadásul szerződést hosszabbított Sebastian Vettellel.

Fernando Alonso szerint mindegy, milyenek az új Pirellik, úgyis a leggyorsabb nyer majd. Az új Pirellik egyébként színesek lesznek, a keverékük szerint.

Michael Schumacher idén meglep majd pár embert, mondta a Mercedes-főnök Ross Brawn. Ugyanezt hangoztatta saját csapatáról Martin Whitmarsh, a McLaren irányítója.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés