Connect with us

technokrata

Átalakul a Honda Accord

20110127103738.jpg

Garázs

Átalakul a Honda Accord

A márciusi Genfi Autószalonon mutatkozik be a frissített Honda Accord, a szedán és kombi is megújul.

Ráncfelvarráson esik át a Honda Accord, a szedán és kombi a márciusi Genfi Autószalonon mutatkozik be a nagyközönségnek. Viszonylag alapos átdolgozásról van szó, lecserélik a fényszórókat, hátsó lámpaburákat és lökhárítókat, valamint igazítanak a hűtőrács fazonján. Krómcsík jelenik meg a hátsó rendszámtábla felett, három új fényezést vesznek fel a kínálatba.

Különösen a friss lökhárítók látványosak, az elsőbe új légbeömlőket vágtak, míg a hátsó diffúzorszerűséggel gazdagodott. Minden az optimális levegőáramlás biztosítása érdekében történt, a padlólemez alá is burkolatok kerültek, az abroncsok alacsony gördülési ellenállásúak.

Hála az új megoldásoknak, takarékosabb lett az Accord, de a Honda nem árulta el, hogy mennyivel. Annyi szerepel a sajtóanyagban, hogy a szedánban a 150 lóerős, 2,2 literes dízelmotor hatfokozatú kézi váltóval kilométerenként 9, automatával 11 grammal kevesebb szén-dioxidot bocsát ki.

Finomítottak a dízel járáskultúráján, a szigeteléseket tökéletesítették. Hátulra vastagabb szélvédő kerül, így az utastér csendesebbé válik, az anyagokat a frissítés keretében jobb minőségűekre cserélik, itt-ott ezüst betétek jelennek meg. Kék színű lesz a lábtérvilágítás, kivéve a Type S modelleket, ahol vörös. A kezelhetőség javítása érdekében a német és brit részleggel együttműködésben hangolták újra a felfüggesztéseket. Áprilisban kezdődik az értékesítés.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Face-en

Tesztek