Connect with us

technokrata

Razzia és forgalomkorlátozás Ferihegyen

Garázs

Razzia és forgalomkorlátozás Ferihegyen

Mától január 23-ig fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani Ferihegy környékén.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság igazgatója 2011. január 19-én 09.00 órától, 2011. január 23-án 18.00 óráig terjedő időszakban fokozott ellenőrzés végrehajtását rendelte el az igazgatóság illetékességi területén.

A fokozott ellenőrzés célja, hogy a Rendőrség meghatározott helyszíneken a közrend és közbiztonság fenntartása, valamint a közlekedés biztonságának további javítása érdekében ellenőrizze a Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtérre utazási, illetve egyéb célzattal érkező személyeket, magatartásukat. Továbbá ellenőrzés alá vonja a repülőtérre érkező járművek műszaki állapotát, a forgalomban való részvételének feltételeit, vezetőit, azok vezetésre képes állapotát, vezetésre való jogosultságát.

Az ellenőrzés elrendelését az indokolta, hogy az uniós elnökség kapcsán megrendezésre kerülő konferenciákra nagyszámú külföldi vezető érkezik hazánkba. Jelentős részük a repülőtérre érkezik, majd onnan is utazik el. Az utazások zavartalan és gördülékeny lebonyolítása érdekében az RRI fokozott figyelmet fordít a közúti forgalomban résztvevők ellenőrzésére és esetenként rövid időre forgalomkorlátozásokat is bevezet Ferihegy 2 terminálon, illetve az oda vezető utakon.Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

fitnesz-kiegeszitők

Kütyük

Fitnesz-kiegészítők és az edzésmonitorozás

2019. november 19. kedd
ThinQ
MIO

Kütyük

Brutális Black Friday akciók a MIO-tól

2019. november 15. péntek
montblanc

Kütyük

Mindössze 16 darab készült ebből a zsebórából

2019. november 15. péntek
ETERNUS

Kütyük

Megjelent a új generációs ETERNUS tároló család

2019. november 13. szerda

Dotkom