Connect with us

technokrata

Végigrazziázza az EU-elnökséget a rendőrség

20110106173929.jpg

Garázs

Végigrazziázza az EU-elnökséget a rendőrség

Június 30-ig fokozott ellenőrzésekre lehet számítani Budapesten és Pest megyében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közbiztonsági és közlekedésrendészeti ellenőrzést rendelt el az uniós elnökséggel kapcsolatos rendezvényekre való tekintettel.

A Magyar Köztársaság január 1-től június 30-ig először tölti be az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét. Az EU-elnökséggel kapcsolatos feladatok ellátása során jelentős számú, nagy érdeklődéssel és nemzetközi figyelemmel járó rendezvény kerül lebonyolításra, melyek eseménymentes, zavartalan megtartása kiemelkedően fontos nemzeti érdek. A rendezvények többsége Budapesten lesz, ezért csütörtöktől június 30-ig fokozott ellenőrzésre lehet számítani Budapest teljes területén.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a megye illetékességi területén és a főváros területén áthaladó autópálya-szakaszokon tart majd fokozott ellenőrzéseket szombattól szintén június 30-ig. Az intézkedések keretében a feladat végrehajtására beosztott állomány szúrópróbaszerűen igazoltatásokat, ellenőrzéseket hajthat végre.Szólj hozzá!

További Garázs

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle