Connect with us

Hirdetés

technokrata

Összeomlott Talmácsi csapata

Garázs

Összeomlott Talmácsi csapata

Elhagyta a főszponzor Antonio Banderas alakulatát, Talma állástalan.

A főszponzor Jack&Jones vállalat kihátrált az Antonio Banderas nevével fémjelzett alakulat mögül, amely így nem vállalja az indulást a 2011-es Moto2-es szezonban – írja a Nemzeti Sport. A dán ruházati cég a napokban értesítette Dani Devahive csapatfőnököt döntéséről.

Az istálló vezetősége nem meri megkockáztatni, hogy új szponzort keres az idény márciusi rajtjáig, ezért már most közölte pilótáival, Talmácsi Gáborral és az amerikai Kenny Noyesszal, hogy szabadon kereshetnek maguknak új istállót.

“Talán ez életem legnehezebb döntése az elmúlt tíz év alatt, mióta motoroscsapatom van. Annak ellenére, hogy Antonio Banderasszal nagy tervekkel vágtunk neki ennek a projektnek, a gazdasági helyzet egy ilyen nehéz döntés meghozatalára kényszerített minket. Azért határoztunk így már most, és nem keresünk szponzort márciusig, mert felelősséggel tartozunk a csapat alkalmazottaiért és pilótáiért. Most még megvan a lehetőségük, hogy új csapatot keressenek, márciusban már túl késő lenne istállót találni” – mondta Dani Devahive.

“Szinte a médiával egy időben értesültem a csapatom visszalépéséről” – fogalmazott Talmácsi. “Jordi Arquer, a csapat egyik vezetője hívott délután azzal, hogy egy rossz hírt kell közölnie velem, miszerint a főszponzor, a Jack&Jones elállt a csapat támogatásától, így nem látják biztosítottnak a jövő évi indulás lehetőségét. Sokkolt a hír. Egyszerűen nem értem, hogy kerülhetett a csapat és általuk én is ilyen helyzetbe. Nagyon meglepett például az is, hogy meg sem kérdeztek arról, hogy esetleg a személyes szponzoraimon keresztül tudnánk-e közösen megoldást találni a kialakult helyzetre. Beszéltem csapattársammal, Kenny Noyesszal is, aki hasonló cipőben jár, mint én. Ő is értetlenül áll a történtek előtt. A jövővel kapcsolatban egyelőre még nem tudok mit mondani, de már a következő lépésen töröm a fejemet, ami megoldáshoz vezethet.”



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés