Connect with us

Csak epizódszerepet kap az ausztrál tehetség

Garázs

Csak epizódszerepet kap az ausztrál tehetség

A 21 éves Daniel Ricciardo a Toro Rosso tartalékosa lesz 2011-ben. De kiváltságos tartalékosa.

Versenyzői állásban/ülésben reménykedett, de 2011-re “csak” tesztpilótai munkát kapott Daniel Ricciardo a Red Bull fiókcsapatánál, a Toro Rossónál. A megállapodás értelmében az évadzárót követő felmérőn, Abu-Dzabiban kitűnően teljesítő 21 éves ausztrál az F1-szezon összes futamán részt vehet, s felváltva fog körözni Sebastien Buemi vagy Jaime Alguersuari gépében.

Ricciardo epizódszerepe felértékelődik annak tükrében, hogy idén csupán a Force India és a három újonc istálló nyújtott hasonló lehetőséget tesztpilótái számára, míg a többi tartalékosnak maradt a szomorú, végtelen várakozás.

“Daniel szerződtetése logikus lépés, hiszen a Toro Rosso azért is alakult, hogy legyen hol fejlődniük a Red Bull Junior programjából érkező fiataloknak” – mondta Franz Tost csapatfőnök. Biztos vagyok abban, hogy egy ilyen éhes, ifjú titán csatasorba állítása a versenyzőinket is inspirálja majd.”

Ricciardo természetesen boldogan és hálásan nyilatkozott: “Izgatottan várom, hogy nagydíjról nagydíjra vezethessem a Scuderia Toro Rosso autóját, amiért köszönettel tartozom a Red Bullnak. Elsődleges célom, hogy megnyerjem a Formula Renault 3.5 sorozatot (idén, debütáló évében második lett), később persze szeretnék F1-pilóta lenni, amihez ennél jobb felkészülést nem is kívánhatnék.”Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom