Connect with us

Schumi és Vettel együtt verhetetlen

Garázs

Schumi és Vettel együtt verhetetlen

Megint a németek nyerték a motorsportos Nemzetek Kupáját.

Sorozatban negyedszer Németország nyerte a Nemzetek Kupáját az év végi Bajnokok Tornáján (ROC, Race of Champions), amelyet idén Düsseldorfban rendeznek. Immár 23. alkalommal. A 23 éves Sebastian Vettel és a nála csupán hétszer több F1-világbajnoki címet szerző Michael Schumacher a fináléban ezúttal (is) a briteket múlta felül (a 36 ezres közönség kitörő örömére).

Mint a legutóbbi két alkalommal, most is német-angol meccs volt a döntőben, a brit gárdát a háromszoros WTCC-bajnok Andy Priaulx és az otthonában túraautó-király Jason Plato alkotta. Elődöntőig jutott a francia és a benelux csapat, előbbiben a hétszeres ralivilágbajnok Sebastien Loeb és a professzor, a négyszeres F1-legjobb Alain Prost vitézkedett.

A különböző kategóriák képviselői Audi R8 LMS, KTM X-Bow, Porsche 911, VW Scirocco és ROC Buggy kocsikkal versengtek a düsseldorfi aréna párhuzamos pályáján. Vasárnap az egyéni viadal következik a Bajnokok Bajnoka címért, amúgy Vettel Red Bull-bemutatóval is örvendezteti a népet.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom