Connect with us

Vettel: Alonso még nem gratulált

20101123102700.jpg

Garázs

Vettel: Alonso még nem gratulált

Különben lubickol a reflektorfényben a legfiatalabb F1-világbajnok.

Egy héttel a számára ideálisan alakuló szezonzárót követően, midőn is a száguldó cirkusz legfiatalabb világbajnoka lett, Sebastian Vettel hazalátogatott szülővárosába, parádézott egyet a Red Bull versenyautóval, s könnyekig hatódva megköszönte – a vagy 50 ezer embernek – a szurkolást, illetve a település Vettelheimre keresztelkedését.

De nyilatkozott is az ott felgyülemlő riporterhadnak, a spanyol Marca pedig nyilvánvalóan azt a mondatát emeli ki beszámolójában, miszerint “Fernando Alonso még nem gratulált” megérdemelt vb-győzelméhez. (Az olasz médiában persze az ellenkezőjét szajkózzák.) A német siheder ugyanakkor leszögezte, félelmetesen büszke arra, hogy ő egy heppenheimi srác, nem akaródzik neki felébredni ebből a csodás álomból, alig jön ki hang a torkán, stb.

A 23 éves Vettel a minap arról is beszélt, hogy egyszer nyilván szívesen vezetne Ferrarit vagy Mercedest, hiszen ki ne vágyódna egy legendás csapatba, legelőször is azonban a Red Bull színeiben védené meg világbajnoki címét. Az energiaitalosokkal amúgy a dupla elsőséget megünnepelte már Abu-Dzabiban, Ausztriában és Nagy-Britanniában is (a gyár összes dolgozójával), majd visszarepült az arab Pirelli-tesztre – elmondása szerint egy-egy szundiból felriadva fogalma sem volt, merre is tart éppen.

A formula1.comon közölt interjúból azt is megtudhatjuk, hogy Webberrel átbeszélték, amit át kellett, és tisztázták a tisztáznivalókat. Sikerét – véleménye szerint – főleg annak köszönheti, hogy soha nem adja fel. A szezon során egyszer sem állt a pontverseny élén, csupán a végén foglalta el a legjobbnak járó helyet, amikor igazán számított.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom