Connect with us

Bemutatkozott a 340 lóerős Audi RS3

20101122103147.jpg

Garázs

Bemutatkozott a 340 lóerős Audi RS3

Minden hivatalossá vált az Audi RS3-ról, amelyet Győrben gyártanak.

Megérkezett az Audi RS családjának legújabb tagja, a kínálat a kompakt RS3 Sportbackkel bővült. Ahogy a TT RS-be, úgy az RS3-ba is a 2,5 literes, öthengeres turbómotor került, teljesítményét 340 lóerőre, legnagyobb nyomatékát 450 Nm-re lőtték be. Hétfokozatú S tronic váltó gondoskodik az erőátvitelről, természetesen alapfelszereltség a quattro összkerékhajtás.

Százra 4,6 másodperc alatt gyorsul az autó, végsebessége a szokásos 250 km/óra. 1575 kilós a sportos karosszéria-csomaggal, LED-es fényszórókkal és ezüst tükrökkel villogó kompakt, ötféle külső színben rendelhető.

Teljesen fekete az utastér, a sportülésekre nappabőr kárpitozást húztak, a kormány alját stíliusosan lecsapták. Egyedi műszerfalat fejlesztettek az RS3 számára, a turbónyomás és az olajhőmérséklet is leolvasható róla, valamint köridőmérő stoppert is beépítettek.

Az alapváltozatoknál jóval sportosabb futóművel készülő RS3-ba sport gomb is került a még nagyobb élményért, a kiszállítások jövő év elején kezdődnek. Németországban 13,6 millió forintnak megfelelő euró az alapár.Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom